reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hajmal kochana tak jak wczoraj pierwszy twój test to mój był bledszy od niego @miałam mieć 20 a robiłam 18bo zmuszona byłam ze względu na chorobę
Progesteron 32, bladzioch był nie powiem że nie pomyślałam że się udało a tu klops beta ujemna :growl: dlatego ja ich nie cierpię robić:growl:
Ty jesteś już po termininie@tak?
Dziś już wyraźniejsza:biggrin2:
Ale na wczorajszym bez problemu widać kreseczkę
trzymam kciuki mocno za betkę:biggrin2:
Będzie dobrze;)

reklama
ovufriend wyznaczyło mi owulację na 12 dc

nie wiem teraz czy nadal się starac bo wiecie jak to z tymi wykresami nigdy nie wiadomo ostatni cykl trwał 24 dni ale generalnie to mam 27-29 dni...teraz nie wiem
wczoraj jak się przytulaliśmy to musieliśmy uważac bo strasznie bolał mnie prawy jajnik... i dziś tez mnie kłuje
Hej w którym dc jesteś obecnie?

tanika czy te twoje kreski były tak jasne jak moja ?, cały czas wiem ze może sie nie udać ale jak poczytałam was coście napisały to .... w którym dniu cyklu kreska sie nie pojawią ile po terminie @ ?
Zrobiłam dziś rano bhcg najwcześniej wieczorem dowiem sie jaki wynik , a na pewno jutro.
wczoraj o 16 zrobiłam test bobo test
Zobacz załącznik 779921
i dziś rano
jeden z rosmmana a drugi jakiś inny nie pamiętam nazwy
Zobacz załącznik 779922
i zestawiłam obydwa testy ranne z rossmana ten na dole to wczorajszy
Zobacz załącznik 779923

wydaje mi sie że trochę mocniejszy choć szału nie ma
Dla mnie ciemnieje także to dobry znak i kciuki za bete !:)

U mnie dzisiaj 22 dc i dziewczyny normalnie przy kazdym kroku , czy kichnieciu czuje takie ciągnięcie w podbrzuszu ze masakra :o

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane... u mnie 28dc.... i cisza... [emoji27] nie nastawiam się bo jajniki pobolewala jak na @.. choć w maju wszystkie widziały ze pisałam że napewno się nie udało ze male prawdopodobieństwo.... itp piersi bolą ..też ale prZy KF to norma u mnie... . Zastanawiam się czy zrobić tescior... jak dzieci pójdą do szkoły ... 0statnie 3 @ to 30 / 28/29

kotek działaj ostro bo z tymi cyklami różnie bywa. Ja od paru miesięcy miałam jak w zegarku po 26 dni a ostatni prawie 29 dni.
hajmal kreskę widać.Już nie rób testów tylko czekaj na betę a na pewno wyjdzie ładny wynik.

reklama
Hajmal kochana tak jak wczoraj pierwszy twój test to mój był bledszy od niego @miałam mieć 20 a robiłam 18bo zmuszona byłam ze względu na chorobę
Progesteron 32, bladzioch był nie powiem że nie pomyślałam że się udało a tu klops beta ujemna :growl: dlatego ja ich nie cierpię robić:growl:
Ty jesteś już po termininie@tak?
Dziś już wyraźniejsza:biggrin2:
Ale na wczorajszym bez problemu widać kreseczkę
trzymam kciuki mocno za betkę:biggrin2:
Będzie dobrze;)
ja termin @ miałam dopiero jutro,
ja po prostu nie wytrzymałam i zrobiłam zawczasu potem dokupiłam testów, no bo co ja mam teraz zrobić, głupia byłam ze sie pospieszyłam,

Do góry