reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie z bratem 7 lat różnicy i po prostu nie wyobrażam sobie życia bez niego :D noo mój kochany młodszy braciszek , wiadomo kłotnie byly ale kazde za soba stoi murem :D mi z tym źle nie bylo że czesto zostawalam z nim sama w domu , że odbieralam go z przedszkola bo bylo obok mojej szkoly[emoji14]że wcześniej jezdzilam z nim na 4 treningi w tygodniu gdzie mialam ponad 2 godz wyjęte z popoludnia , teraz w weekendy mecze , często po 7 rano trzeba bylo wstać mimo że dzien wolny od pracy :D no nie wiem ..inni sie skarżą ze jak taka roznica to te starsze jest wykorzystywane do zajmowania sie mlodszym ale mi to sprawiało przyjemnosc[emoji14]moze dlatego ze jestem bardzo opiekuńcza:D także to zależy[emoji14]bo znam gdzie jest mała różnica wieku a non stop są jakies kłótnie itp[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Heju mnie miedzy rodzeństwem jest 3 i 4 lata różnicy i w dzieciństwie się nie dogadywalismy, a oni że sobą tak bo są rok po roku. Wszystko się zmieniło jak mialam17 lat rodzice dali nam kolejny prezent w postaci młodej;-) ;)najpierw szok, niedowierzanie, a teraz wszyscy nie wyobrażamy sobie życia bez naszej ,12 latki:happy:takze mam trójkę fajnego rodzeństwa z mloda na czele:happy:

reklama
20161022_082949.jpg 20161022_081955.jpg witam się z rana. U mnie kolejny cień. miałam nadzieję że będzie już ładniejsza ta kreseczka ale niestety. dzisiaj 28dc i 13dpo. obawiam się powtórki z rozrywki.:(:frown::no2:

Załączniki

• 20161022_082949.jpg
    20161022_082949.jpg
    421,2 KB · Wyświetleń: 130
  • 20161022_081955.jpg
    20161022_081955.jpg
    520,6 KB · Wyświetleń: 128
Heju mnie miedzy rodzeństwem jest 3 i 4 lata różnicy i w dzieciństwie się nie dogadywalismy, a oni że sobą tak bo są rok po roku. Wszystko się zmieniło jak mialam17 lat rodzice dali nam kolejny prezent w postaci młodej;-) ;)najpierw szok, niedowierzanie, a teraz wszyscy nie wyobrażamy sobie życia bez naszej ,12 latki:happy:takze mam trójkę fajnego rodzeństwa z mloda na czele:happy:
No to super :D tak jak mówiłam, nie da sie tego przewidzieć czy dzieciaki sie bedą dogadywac czy nie[emoji14]z tego co zauważyłam u dwóch rodzeństw z różnicą wieku 2 i 3 lata , to osobno aniołki , razem diabełki:p
Zobacz załącznik 779455 Zobacz załącznik 779456 witam się z rana. U mnie kolejny cień. miałam nadzieję że będzie już ładniejsza ta kreseczka ale niestety. dzisiaj 28dc i 13dpo. obawiam się powtórki z rozrywki.:(:frown::no2:
Ja na zdjęciu u góry widzę bez dopatrywania się :) kciuki zaciśnięte !:)

No to super :D tak jak mówiłam, nie da sie tego przewidzieć czy dzieciaki sie bedą dogadywac czy nie[emoji14]z tego co zauważyłam u dwóch rodzeństw z różnicą wieku 2 i 3 lata , to osobno aniołki , razem diabełki:p

Ja na zdjęciu u góry widzę bez dopatrywania się :) kciuki zaciśnięte !:)

Ja też widzę na górnym zdjęciu bez dopatrywania [emoji3]
Między moimi chłopcami jest 5 lat i 9 miesięcy różnicy i też osobno Aniolki, a razem [emoji15] [emoji12] [emoji1]
A co to będzie jak siostra dołączy [emoji23]
Na początek 25 tyg przesyłamy fluidki, do roboty dziewczynki [emoji41][emoji7]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Qeenn trzymaj się i odpoczywaj,stluczenie też może być bolesne,ale M będzie teraz twoim lokajem;)
Iza widzę tak jak wczoraj
Lux nachapałam ile się da:biggrin2:
a dziś moja @ przybyła i cieszę się ogromnie

A u mnie tem spadla z 36,74 na 36.29 wiec owu chyba jeszcze nie bylo
Dzis 12 dc
Mecze męża codziennie zobaczymy kiedy się zbuntuje.
Iza ja tez nic nie widzę ale trzymam kciuki :)

reklama
Izabela widzę, a poprzedniej nie widziałam. Ale wg mnie jak jest bladzioch taki to na drugi dzień i tak roznice będzie ledwo widać, mam z pierwszej ciąży testy robione dzień po dniu tez blade i jak dla mnie są takie same. Dopiero potem przyspiesza i coraz szybciej ciemnieje, poczkaj dwa dni i zrób następny wtedy będzie można lepiej zobaczyć roznice.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry