Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anik przeklęty 8tc :/ boje się go jak ognia od kiedy poroniłam.
Queen_b zbliża się wielkimi krokami ma być we wtorek. Co się stało w kolano ?
Ja myślę, że u mnie też była w 14/15dc. Zatem teraz to najgorsze oczekiwanie .... trzeba sobie jakoś czas wypełnić i 'dojechać' do dnia @Jestem jestem Kochana. Melduje się na posterunku [emoji4] ja już chyba po owu. Chyba, bo w tym cyklu nie robiłam testów i tylko na podstawie obserwacji mogę powiedzieć że owulka była w 14 dc bo jajnior mnie bolał bardzo i sluz był prawidłowy. Staranka były w 9,10,11,13,14 dc. Dziś 16dc i profilaktycznie też się poprzytulamy [emoji4] także myślę Emsi że będziemy testować razem.
Co do mojej nieobecności... ja cały czas jestem i codziennie czytam bo inaczej już dawno bym została za Wami w tyle[emoji16] tylko jakoś weny na pisanie brak. Pozdrawiam serdecznie i witam nowe staraczki.
Bertha super wieści. Wracaj do zdrowia i dzialajcie.
Izunia trzymam kciuki. Widziałam (orła ) cień [emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie z bratem 7 lat różnicy i po prostu nie wyobrażam sobie życia bez niego noo mój kochany młodszy braciszek , wiadomo kłotnie byly ale kazde za soba stoi murem mi z tym źle nie bylo że czesto zostawalam z nim sama w domu , że odbieralam go z przedszkola bo bylo obok mojej szkoly[emoji14]że wcześniej jezdzilam z nim na 4 treningi w tygodniu gdzie mialam ponad 2 godz wyjęte z popoludnia , teraz w weekendy mecze , często po 7 rano trzeba bylo wstać mimo że dzien wolny od pracy no nie wiem ..inni sie skarżą ze jak taka roznica to te starsze jest wykorzystywane do zajmowania sie mlodszym ale mi to sprawiało przyjemnosc[emoji14]moze dlatego ze jestem bardzo opiekuńcza także to zależy[emoji14]bo znam gdzie jest mała różnica wieku a non stop są jakies kłótnie itp[emoji14]Ale zbieżność
U mnie miało być 2 i pół roznicy, ale nie wyszło, jak teraz będzie ok, to będzie 3 lata. Mam nadzieję że wystarczy, bo między mną i siostra było 3,5 roku i nie dogadywalysmy się w dzieciństwie :/
A wydaje mi się ze im później to też ciężej by mi było wrócić znów do pieluch itp[emoji14]A wy jakie macie roznice wieku z rodzeństwem i czy się dogadywaliscie?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha super
Queen odpoczywaj teraz, coś zlamalas czy nadwyrezylas?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom