Lanvin
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mleko? Kokosowe czy zwykle? I chodzi o pcos?Lanvin pisze:
Jakie to skomplikowane nic juz nie rozumiem a mam tylko połowe włosów blond do tego farbowanych [emoji23] nie obrażając przy tym blondynek oczywiscie[emoji14]Tak wlasnie mysle, ze pwu moglas miec wczoraj! Lh jeszcze bylo wiec reska ciemniejsza niz dzis ale jasniejsza niz przu tamtym pozytywie
Ty to miałaś ewidentną owulacje !tak wygalały moje testy z tego miesiąca z pikiem wcześniejsze gdzieś zaginęły we czeluściach forum
Zobacz załącznik 778916
16 wieczorem
Zobacz załącznik 778917
Chodzi mi o kawę z olejem kokosowym. Czy można do niej dolewac zwykle mleko, czy raczej jest to niewskazane?Mleko? Kokosowe czy zwykle? I chodzi o pcos?
Meg a Ty czulas jjajnjki czy coś? Mysle, ze po owu ale na wszelki wypadek mozesz jeszcze dzisiaj pomęczyć swojego mężczyznę zebys nie musiała znow miec do niego pretensjiJakie to skomplikowane nic juz nie rozumiem a mam tylko połowe włosów blond do tego farbowanych [emoji23] nie obrażając przy tym blondynek oczywiscie[emoji14]
A powiedz mi , kiedy bedziecie sie znowu starać , na sierpień może ? Bo pamiętam że chyba ten cykl masz bezowulacyjny?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi dietetyczka powoedziala, ze jak mleko to bez laktozy. Choc i tak balabym się o rewolucje zoladkowe, mleko plus olej, hmmm...Lanvin pisze:Chodzi mi o kawę z olejem kokosowym. Czy można do niej dolewac zwykle mleko, czy raczej jest to niewskazane?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem jak smakuje taka kawa, ja kawy bez niewielkiej ilości mleka nie wypije A jakiej firmy olej kupujesz i gdzie? I w ogóle jakie jeszcze np. zalecenia dostałaś?Mi dietetyczka powoedziala, ze jak mleko to bez laktozy. Choc i tak balabym się o rewolucje zoladkowe, mleko plus olej, hmmm...