reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pech, zepsuł mi się komputer, wklejam screen tabelki z telefonu.
Zobacz załącznik 778582

Wizytę mam w środę ale stresuje się coraz bardziej bo objawy mam mniejsze :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Prosze mi sie tu nie stresować !! :) będzie dobrze[emoji14]koleżanka juz w grudniu rodzi a ona ani razu nie miała mdłości , cycory nie bolały ani nie bolą ..nawet sie jakos specjalnie nie powiększyły, także nie ma reguły[emoji14]o ciąży dowiedziała sie juz w prawie 8 tyg :) także życze ci takiej spokojnej ciąży :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pech, zepsuł mi się komputer, wklejam screen tabelki z telefonu.
Zobacz załącznik 778582

Wizytę mam w środę ale stresuje się coraz bardziej bo objawy mam mniejsze :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola wszystko będzie dobrze [emoji6] ale rozumiem Twój stres. Zajmij czymś myśli, nie skupiaj się na dolegliwosciach...jestem pewna, że za chwilę się wzmoza i będziesz miała dość. Zatem delektuj się tym czasem i zabierz gdzieś dziś rodzinkę na wspólny wypad [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Alexandra nie martw się to nie musi znaczyć najgorsze.

Mikaduchna Bertha też bym tak myślała ale miałam naprawdę 2 dni obfitego okresu. Metformina sprawia mi pewnie takie niedogodności.
Ja naprawdę ten cykl mam raczej ostatni przynajmniej do maja 2017 się wstrzymuje. Obiecałam mężowi tylko 2 razy i koniec (on nie chce drugiego dziecka ). Zresztą mąż średnio współpracuje ze mną w tym temacie.

Mania ja tez plamie juz od 3 dni. Mialam brazowo, pojedynczy incydent z krwia i dalej brazowo. Od wczoraj w miare "sucho". Implantacji raczej nie obstawiam bo juz brzuch boli na @.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry