reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pech, zepsuł mi się komputer, wklejam screen tabelki z telefonu.
Zobacz załącznik 778582

Wizytę mam w środę ale stresuje się coraz bardziej bo objawy mam mniejsze :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Prosze mi sie tu nie stresować !! :) będzie dobrze[emoji14]koleżanka juz w grudniu rodzi a ona ani razu nie miała mdłości , cycory nie bolały ani nie bolą ..nawet sie jakos specjalnie nie powiększyły, także nie ma reguły[emoji14]o ciąży dowiedziała sie juz w prawie 8 tyg :) także życze ci takiej spokojnej ciąży :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pech, zepsuł mi się komputer, wklejam screen tabelki z telefonu.
Zobacz załącznik 778582

Wizytę mam w środę ale stresuje się coraz bardziej bo objawy mam mniejsze :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola wszystko będzie dobrze [emoji6] ale rozumiem Twój stres. Zajmij czymś myśli, nie skupiaj się na dolegliwosciach...jestem pewna, że za chwilę się wzmoza i będziesz miała dość. Zatem delektuj się tym czasem i zabierz gdzieś dziś rodzinkę na wspólny wypad [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Alexandra nie martw się to nie musi znaczyć najgorsze.

Mikaduchna Bertha też bym tak myślała ale miałam naprawdę 2 dni obfitego okresu. Metformina sprawia mi pewnie takie niedogodności.
Ja naprawdę ten cykl mam raczej ostatni przynajmniej do maja 2017 się wstrzymuje. Obiecałam mężowi tylko 2 razy i koniec (on nie chce drugiego dziecka ). Zresztą mąż średnio współpracuje ze mną w tym temacie.

Mania ja tez plamie juz od 3 dni. Mialam brazowo, pojedynczy incydent z krwia i dalej brazowo. Od wczoraj w miare "sucho". Implantacji raczej nie obstawiam bo juz brzuch boli na @.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry