Przedewszystkim pozytywne myślenie. Tak mi mój lekarz powiedział.Ja tez sie nie doszukuje, to pierwszy cykl wiec luz nadzieja zerowa, ale spokojnie. Życzę nam cierpliwości.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przedewszystkim pozytywne myślenie. Tak mi mój lekarz powiedział.Ja tez sie nie doszukuje, to pierwszy cykl wiec luz nadzieja zerowa, ale spokojnie. Życzę nam cierpliwości.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dziękuję :*Gratulacje 31tygodnia!! piękny wózek!
O kurde.. nie potrafię sobie tego wyobrazić zeby moj brat nie poznał mojego dziecka przez 4 lata....
nimitii a mnie znów bardzo poruszyło to co piszesz. Ja nie mam rodzeństwa a zawsze chciałam mieć i temat idealizuje zapewne dlatego ogromnie mi przykro, że Ty masz ale jeszcze bardziej cierpisz ... ehEmsi to co napisałaś bardzo mną poruszyło. Przykro mi że was to spotkało.
Bertha Delli mnie to nie rusza już. Ja dostrzegłam że tylko ja dzwoniłam do niej i szukałam kontaktu. Nawet niedawno wyrzuciłam jej numer. Nic na siłę.
Ja.mam.cały czas objawy ciążowe a w ciąży nie jestem. Mdłości bóle piersi obstawiam że to przez tabletki. Jeszcze ten cykl i rezygnuje totalnie z przyjmowania ich i ze starania.
Olejku to duży bardzo. Ja się właśnie bałam bo synek szybko rósł i gin mi powiedziała że jak będzie ponad 4kg to będzie cc, ale przystopowal na koniec.Ja rodziłam sn ze znieczuleniem i było ok.Porod wspominam dobrze i nasyepny tez chcialabym sn.Mój synek mial 4 kg i 60cm i parte u mnie trwały 2 godziny.Był duży i nie chciał wyjść.Jak położna naciela krocze to dopiero wyskoczył.Jakby mi kiedyś wyszła większą waga to wolę cc aby nie męczyć tak dziecka.