Przedewszystkim pozytywne myślenie. Tak mi mój lekarz powiedział.Ja tez sie nie doszukuje, to pierwszy cykl wiec luz nadzieja zerowa, ale spokojnie. Życzę nam cierpliwości.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emsi to co napisałaś bardzo mną poruszyło. Przykro mi że was to spotkało.
Bertha Delli mnie to nie rusza już. Ja dostrzegłam że tylko ja dzwoniłam do niej i szukałam kontaktu. Nawet niedawno wyrzuciłam jej numer. Nic na siłę.
Ja.mam.cały czas objawy ciążowe a w ciąży nie jestem. Mdłości bóle piersi obstawiam że to przez tabletki. Jeszcze ten cykl i rezygnuje totalnie z przyjmowania ich i ze starania.
Bertha Delli mnie to nie rusza już. Ja dostrzegłam że tylko ja dzwoniłam do niej i szukałam kontaktu. Nawet niedawno wyrzuciłam jej numer. Nic na siłę.
Ja.mam.cały czas objawy ciążowe a w ciąży nie jestem. Mdłości bóle piersi obstawiam że to przez tabletki. Jeszcze ten cykl i rezygnuje totalnie z przyjmowania ich i ze starania.
dziękuję :*Gratulacje 31tygodnia!! piękny wózek!
O kurde.. nie potrafię sobie tego wyobrazić zeby moj brat nie poznał mojego dziecka przez 4 lata....
kacha10
Fanka BB :)
Ja rodziłam sn ze znieczuleniem i było ok.Porod wspominam dobrze i nasyepny tez chcialabym sn.Mój synek mial 4 kg i 60cm i parte u mnie trwały 2 godziny.Był duży i nie chciał wyjść.Jak położna naciela krocze to dopiero wyskoczył.Jakby mi kiedyś wyszła większą waga to wolę cc aby nie męczyć tak dziecka.
Emsi*
nimitii a mnie znów bardzo poruszyło to co piszesz. Ja nie mam rodzeństwa a zawsze chciałam mieć i temat idealizuje zapewne dlatego ogromnie mi przykro, że Ty masz ale jeszcze bardziej cierpisz ... ehEmsi to co napisałaś bardzo mną poruszyło. Przykro mi że was to spotkało.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
Olejku to duży bardzo. Ja się właśnie bałam bo synek szybko rósł i gin mi powiedziała że jak będzie ponad 4kg to będzie cc, ale przystopowal na koniec.Ja rodziłam sn ze znieczuleniem i było ok.Porod wspominam dobrze i nasyepny tez chcialabym sn.Mój synek mial 4 kg i 60cm i parte u mnie trwały 2 godziny.Był duży i nie chciał wyjść.Jak położna naciela krocze to dopiero wyskoczył.Jakby mi kiedyś wyszła większą waga to wolę cc aby nie męczyć tak dziecka.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
kacha10, moj syn urodził się z podobnymi wymiarami co twój : 61cm i 3920g ale ja miałam poród na oxytocynie bo odeszły mi wody a skurczy brak.. i tez samego porodu źle nie wspominam, trwał 5h ale niestety po porodzie zostałam źle zszyta i w konsekwencji zrobił sie krwiak.. musieli mnie brać na sale operacyjną pod ogólnym znieczuleniem.. straciłam dużo krwi i w szpitalu spędziłam 7 dni także ja tez mam mieszane uczucia co do kolejnego porodu..
kacha10
Basia ja na początku tez nie miałam skurczy, tylko wody mi się saczyly.Zaczęły po 13 a przed 16 byłam w szpitalu.Po pół godz.od przy jecia sie pojawiły i akcja szła super, znieczulenie zaczęli dawać przy 5 cm a jak skończyli je dawać (20min)to już miałam 7cm i wody poszly.Najgorsze były parte bo pojawiała się główką i cofala.I tak 2 godz.meczylam dziecko.Ja cos tez byłam kiepsko wydajna oddechowo bo mam astmę.Mój poród od skurczy trwał 9 H.
U nas staranka pelna para- już 3 dzień sie seximy.Dziś 14 dc.Jeszcze jutro a w poniedz.mam nadzieję ze ginka zrobi mi usg i powie czy owulka była.
U nas staranka pelna para- już 3 dzień sie seximy.Dziś 14 dc.Jeszcze jutro a w poniedz.mam nadzieję ze ginka zrobi mi usg i powie czy owulka była.
Hej dziewczyny mam pytanie z innej beczki. Czy któraś z was ma może ciemna karnacje, ciemne włosy a nawet czarne ?? Ma któraś może problem z nadmiarem melaniny,która odkłada się na skórze albo dziaslach ??? Jak sobie z tym radzić?? Są jakieś sposoby na pozbycie się przebarwien??
reklama