reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny dołączam i ja! Byłam już na staraczkach 2015 i 2016. Teraz pora na 2017! (Mam nadzieję, że przed 2018 się wyrobię ;) ).

Kilka słów o mnie: Iza rocznik 81, 16cs - szczerze mówiąc to straciłam rachubę, więc liczę tak mniej więcej. Mam już dwójeczkę - syn 11lat, córcia 8. Od zawsze w planach była trójka, ale w realizacji nam nie wychodzi.

witaj to jak u ciebie to wygląda starasz się już od 2015 i nic z tego nie wychodzi czy były po drodze napotykasz jakies nieprzyjemności ?

witajcie kochane
u mnie dziś na obiadek rosolek kotleciki mizeria i młode ziemniaczki
ciasto upiekłam wczoraj bananowo - czekoladowe z bita smietana zapraszam na kawe hehe:happy:

Mamuniol witaj! O tak! Takie kilogramy przyjmę chętnie :)

Renata witaj :) opisałam wszystko i wyrzuciło mnie z forum.. wrr..
No to jeszcze raz (będę pisać po kawałku, bo mam jakieś problemy z aplikacją i nie wiem czy doda)

a może te plamienia skoncza się tak jak olci -ciaza:happy:
Chyba jednak nie. Zobaczę jak jutro sytuacja będzie wyglądała. Martwię się tylko bo jakieś cyrki się zaczelý odkąd zaczęliśmy starania. Tylko pierwszy cykl był normalny. Drugi się spoznia @ a teraz jest za szybko. Jak ta głowa wpływa na wszytko. Żeby tylko mi się nic nie rozlegulowało...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

O synia staraliśmy się 8 m-cy i udało się dopiero jak postanowiliśmy zrobić przerwę. Córcia powstała podczas rozgrzewki przed staraniami. Teraz też nastawiałam się, że szybko się nie uda. Przed rozpoczęciem starań byłam u mojego gina - wszystko ok. Zielone światło. Tyle że robiłam tylko podstawowe badania. Od tego czasu minęły prawie 2 lata. W międzyczasie mieliśmy kilka miesięcy przerwy. No i nic.

Jutro idę do nowego gina (trzymajcie kciuki). Zrobiłam trochę badań i idę z wynikami.

O synia staraliśmy się 8 m-cy i udało się dopiero jak postanowiliśmy zrobić przerwę. Córcia powstała podczas rozgrzewki przed staraniami. Teraz też nastawiałam się, że szybko się nie uda. Przed rozpoczęciem starań byłam u mojego gina - wszystko ok. Zielone światło. Tyle że robiłam tylko podstawowe badania. Od tego czasu minęły prawie 2 lata. W międzyczasie mieliśmy kilka miesięcy przerwy. No i nic.

Jutro idę do nowego gina (trzymajcie kciuki). Zrobiłam trochę badań i idę z wynikami.
&&&&&& dla ciebie i powodzenia na wizycie u lekarza

Chyba jednak nie. Zobaczę jak jutro sytuacja będzie wyglądała. Martwię się tylko bo jakieś cyrki się zaczelý odkąd zaczęliśmy starania. Tylko pierwszy cykl był normalny. Drugi się spoznia @ a teraz jest za szybko. Jak ta głowa wpływa na wszytko. Żeby tylko mi się nic nie rozlegulowało...

oby to nie był rozlegulowany cykl Mamuniol :frown:no zobaczysz czy cos się rozkręci jak to będzie wygladalo choć ja zycze ci by te plamienie zwiastowalo cos innego :happy:

reklama

Trzymam kciuki [emoji106] powodzenia na wizycie. Ja się w maju wybiorę na wizyte. Tak kazał mi przyjść mój gin jeśli nie zaskoczę po 3-4 cyklach...

Do góry