reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja właśnie siedzę w kolekcje do gin. I spotkałam znajomą, która stara się dwa lata o dziecko. Pytam jak tam, a Ona: no, chyba się udało, wszystko na to wskazuje :)
Matko, jestem w szoku. Dodało mi to trochę wiary, choć u niej pomogła głównie dieta, leków nie brała.

reklama
Lux straszne jak ludzie odsuwają się się z takiego powodu.Głupota jakaś.Przynajmniej wiesz kto jest wart Twojej przyjaźni.
Aleksandra gratki z powodu bety.
mania,spark,queen szkoda ze musicie doświadczać tak długich starań.Ja przy pierwszym razie staralam sie prawie 1,5roku i psycha mi siadala.Teraz tez mam rozne dni.Mam nadzieje ze w koncu uda się każdej z nas.

Alexandra super przyrasta beta,cieszymy się z tobą,mania wiem jak to jest 10lat razem ,2lata po ślubie i starania na marne,uda się musi jak nie ten to kolejny cykl,mamy tu siebie nie dziewczyny?proszę o dopisanie do tabelki i chyba jestem tu najstarsza 41lat,;)

Ja już po wizycie, w tym miesiącu nie muszę testować, owulacji brak. Czego się mogłam spodziewać... także ja lipcowka nie będę...:(
Lekarz zrobił mi wymaz bakteriologiczny i po @ mam zadzwonić to da mi skierowanie na hsg które mo zrobi

reklama
Do góry