reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja się cieszę, że moj facet jesli chodzi o dziecko to robi wszystko super, łyka tabletki, spina się w 'te dni' nawet bardzoej niż ja i nie odpuszcza bo nie chce pprzegapić żadnego dnia :)
To prawda, mam jak napisała Lux, nie zazdroszczę ale jeat mi tak cholernie smutno i zle... ahh no nic, przetrwałam 30 cykli, przetrwam i kolejne :D Quern dużo siły! ;)

reklama
Ania owulacyjny blisko terminu @ może oznaczać ciążę jak druga kreska jest naprawdę mocna. Najlepiej robić od owulacji i obserwować. Ja podczas owu miałam mi cenę krechy, potem blade a przed @ znowu mocne, i potwierdziła się ciąża.

Bulbasek, Mania zgadzam się dziewczyny z robienie testów przed @ tylko powoduje stresy, ale rozumiem że ciężko wytrzymać bo sama robiłam chyba 4 dni przed @. Jedna krecha, płacz nerwy, a tam już był kropek :-D

A ja czuję się ostatnio fatalnie, dobrze że jestem na l4...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się cieszę, że moj facet jesli chodzi o dziecko to robi wszystko super, łyka tabletki, spina się w 'te dni' nawet bardzoej niż ja i nie odpuszcza bo nie chce pprzegapić żadnego dnia :)
To prawda, mam jak napisała Lux, nie zazdroszczę ale jeat mi tak cholernie smutno i zle... ahh no nic, przetrwałam 30 cykli, przetrwam i kolejne :D Quern dużo siły! ;)
jak zaszlam w ta ciaze to kilka kolezanek sie odsunelo ode mnie, i to chyba jest prawdziwa zazdrosc :( nawet czesc juz nie powiedza :( no coz, ciaza zweryfikowala moje znajomosci

Ania owulacyjny blisko terminu @ może oznaczać ciążę jak druga kreska jest naprawdę mocna. Najlepiej robić od owulacji i obserwować. Ja podczas owu miałam mi cenę krechy, potem blade a przed @ znowu mocne, i potwierdziła się ciąża.

Bulbasek, Mania zgadzam się dziewczyny z robienie testów przed @ tylko powoduje stresy, ale rozumiem że ciężko wytrzymać bo sama robiłam chyba 4 dni przed @. Jedna krecha, płacz nerwy, a tam już był kropek :-D

A ja czuję się ostatnio fatalnie, dobrze że jestem na l4...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To którego dnia cyklu robiłaś co miałaś jedną kreskę a w ciąży już byłaś?

Tabelka
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    120,9 KB · Wyświetleń: 228
jak zaszlam w ta ciaze to kilka kolezanek sie odsunelo ode mnie, i to chyba jest prawdziwa zazdrosc :( nawet czesc juz nie powiedza :( no coz, ciaza zweryfikowala moje znajomosci

To wydaje mi się odnosi się do każdej większej zmiany w naszym życiu, czasem to wynika z zazdrości a czasem obrażają się po prostu że mamy czelność się zmieniać, zamiast być cały czas takimi jakie im pasują.

Dokładnie. My właśnie zaczęliśmy 27cylk walki o pierwsze dziecko... a ciąże dookoła nas sypia sie straszne i wszystkie nieplanowane, przypadkowe... i niby człowiek sie cieszyć powinien bo fajnie, ze rodzą sie dzieci itp a jest zazdrość. Ja tez tego u siebie nie lubię. Próbuje z tym walczyć ale czasem to jest strasznie trudne... o tym ze same ciężarne albo z malutkimi dziećmi widze to juz nawet nie wspomnę bo w uk to jest ich jakaś plaga. Jak jestem w Pl to mniej widze .... no nic. Trzeba sie ogarnąć i trzymac jakoś. W koncu sie uda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Masz stwierdzona przyczynę tych Waszych niepowodzeń?

Jeśli to nie problemmożecie mnie dopisać do tabelki, pewnie zagoszcze tu na dłużej[emoji4]
M_ania, wiek 33, imię Anna, cykl z wyliczaniem uznajmy ze 4, Choć stara.y sie od poczatku roku, termin @ 16.10 staramy sie o 2 dziecko

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To wydaje mi się odnosi się do każdej większej zmiany w naszym życiu, czasem to wynika z zazdrości a czasem obrażają się po prostu że mamy czelność się zmieniać, zamiast być cały czas takimi jakie im pasują.
i tu masz racje, bo zmiana mieszkanie na wieksze i ladniejsze tez wywolala u niektorych osob takie reakcje, ze az przykro :(

Do góry