reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Uhh jak dobrze, że w końcu masz spokój i nie musisz wysłuchiwać tych bredni... daj znać po wizycie !;)
Jestem po wizycie :-)
Dzisiaj w sumie się zdziwilam bo l4 Wypisal, kartę ciazy zalozyl bo ten czekał na wszystkie badania, zbadal palpacyjnie a na usg tylko sprawdził ta "zwykla " głowica tętno płodu ale nic nie.mierzył itp.
Stwierdził że może być zbyt wcześnie na badanie prenatalne ale rozmawiając z Panią która mnie zapisywała na owe badanie stwierdziła że jak najbardziej będzie ok .
Pojadę. . Zobaczymy bo juz glupieje boje się tych badań :-(

I nie da się tej morfologii jakoś lekami poprawić?

Narazie bierze promen i witaminy dla mężczyzn. Właśnie idę w piątek do GP po skierowanie na badanie nasienia zeby sprawdzić. A najdziwniejsze jest to ze jak liczba plemników byla za mała to morfologia ok. Jak liczba wzrosla to morfologia w dol ..
zobaczymy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie :-)
Dzisiaj w sumie się zdziwilam bo l4 Wypisal, kartę ciazy zalozyl bo ten czekał na wszystkie badania, zbadal palpacyjnie a na usg tylko sprawdził ta "zwykla " głowica tętno płodu ale nic nie.mierzył itp.
Stwierdził że może być zbyt wcześnie na badanie prenatalne ale rozmawiając z Panią która mnie zapisywała na owe badanie stwierdziła że jak najbardziej będzie ok .
Pojadę. . Zobaczymy bo juz glupieje boje się tych badań :-(
A który to tydz już:)nie martw się będzie dobrze,jesteśmy tu z tobą

reklama
Do góry