reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja się cieszę, że moj facet jesli chodzi o dziecko to robi wszystko super, łyka tabletki, spina się w 'te dni' nawet bardzoej niż ja i nie odpuszcza bo nie chce pprzegapić żadnego dnia :)
To prawda, mam jak napisała Lux, nie zazdroszczę ale jeat mi tak cholernie smutno i zle... ahh no nic, przetrwałam 30 cykli, przetrwam i kolejne :D Quern dużo siły! ;)

reklama
Ania owulacyjny blisko terminu @ może oznaczać ciążę jak druga kreska jest naprawdę mocna. Najlepiej robić od owulacji i obserwować. Ja podczas owu miałam mi cenę krechy, potem blade a przed @ znowu mocne, i potwierdziła się ciąża.

Bulbasek, Mania zgadzam się dziewczyny z robienie testów przed @ tylko powoduje stresy, ale rozumiem że ciężko wytrzymać bo sama robiłam chyba 4 dni przed @. Jedna krecha, płacz nerwy, a tam już był kropek :-D

A ja czuję się ostatnio fatalnie, dobrze że jestem na l4...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się cieszę, że moj facet jesli chodzi o dziecko to robi wszystko super, łyka tabletki, spina się w 'te dni' nawet bardzoej niż ja i nie odpuszcza bo nie chce pprzegapić żadnego dnia :)
To prawda, mam jak napisała Lux, nie zazdroszczę ale jeat mi tak cholernie smutno i zle... ahh no nic, przetrwałam 30 cykli, przetrwam i kolejne :D Quern dużo siły! ;)
jak zaszlam w ta ciaze to kilka kolezanek sie odsunelo ode mnie, i to chyba jest prawdziwa zazdrosc :( nawet czesc juz nie powiedza :( no coz, ciaza zweryfikowala moje znajomosci

Ania owulacyjny blisko terminu @ może oznaczać ciążę jak druga kreska jest naprawdę mocna. Najlepiej robić od owulacji i obserwować. Ja podczas owu miałam mi cenę krechy, potem blade a przed @ znowu mocne, i potwierdziła się ciąża.

Bulbasek, Mania zgadzam się dziewczyny z robienie testów przed @ tylko powoduje stresy, ale rozumiem że ciężko wytrzymać bo sama robiłam chyba 4 dni przed @. Jedna krecha, płacz nerwy, a tam już był kropek :-D

A ja czuję się ostatnio fatalnie, dobrze że jestem na l4...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To którego dnia cyklu robiłaś co miałaś jedną kreskę a w ciąży już byłaś?

Tabelka
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    120,9 KB · Wyświetleń: 230
jak zaszlam w ta ciaze to kilka kolezanek sie odsunelo ode mnie, i to chyba jest prawdziwa zazdrosc :( nawet czesc juz nie powiedza :( no coz, ciaza zweryfikowala moje znajomosci

To wydaje mi się odnosi się do każdej większej zmiany w naszym życiu, czasem to wynika z zazdrości a czasem obrażają się po prostu że mamy czelność się zmieniać, zamiast być cały czas takimi jakie im pasują.

Dokładnie. My właśnie zaczęliśmy 27cylk walki o pierwsze dziecko... a ciąże dookoła nas sypia sie straszne i wszystkie nieplanowane, przypadkowe... i niby człowiek sie cieszyć powinien bo fajnie, ze rodzą sie dzieci itp a jest zazdrość. Ja tez tego u siebie nie lubię. Próbuje z tym walczyć ale czasem to jest strasznie trudne... o tym ze same ciężarne albo z malutkimi dziećmi widze to juz nawet nie wspomnę bo w uk to jest ich jakaś plaga. Jak jestem w Pl to mniej widze .... no nic. Trzeba sie ogarnąć i trzymac jakoś. W koncu sie uda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Masz stwierdzona przyczynę tych Waszych niepowodzeń?

Jeśli to nie problemmożecie mnie dopisać do tabelki, pewnie zagoszcze tu na dłużej[emoji4]
M_ania, wiek 33, imię Anna, cykl z wyliczaniem uznajmy ze 4, Choć stara.y sie od poczatku roku, termin @ 16.10 staramy sie o 2 dziecko

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To wydaje mi się odnosi się do każdej większej zmiany w naszym życiu, czasem to wynika z zazdrości a czasem obrażają się po prostu że mamy czelność się zmieniać, zamiast być cały czas takimi jakie im pasują.
i tu masz racje, bo zmiana mieszkanie na wieksze i ladniejsze tez wywolala u niektorych osob takie reakcje, ze az przykro :(

Do góry