bertha
Fanka BB :)
Kurde, ale ściemniały.. i jak to nic... moze to nie @ jednak, nie rozkręci sie?...
Ostatni test owu z dzisiaj. Brakuje 3 dni bo byłam w Pl [emoji51] także sorry [emoji23] a jaki wniosek z tego eksperymentu to nir wiem ...[emoji23][emoji51][emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz, te 6 dni od zapłodnienia to takie w sytuacji najszybszej z możliwych - ze akurat szybko do zagnieżdżenia dojdzie. Ale zagnieżdżenie moze byc od 6-12 dpo, a de facto Hcg zaczyna sie wytwarzać po 2 dniach wiec teoretycznie niby możliwe ze test wykryje ciąże 6dpo ale raczej to rzadkie sytuacje, ale napisać na teście tak mogą bo w teorii to sie spinaAlbo testy mi psikusa robią ;-) robiłam dwa testy ciążowe, w tym jeden (w piątek) tak czuły ze niby wykrywa ciąże 6dni od zapłodnienia- a tam była biel vizira ! Także nie łudzę sie ...[emoji51]
Tez kwestia czepiania sie słówka zapłodnienie - to moment nie przytulanek z mężem, tylko jak plemnik łączy sie z jajkiem, czyli musi byc po owu, jajo w jajowodzie i plemnik tez.
Poważnie? Masz zdjęcie tego testu owu? To nam daje ważne informacje - ze to o kant D roztrząsać można ta teorie.. a robiłaś test owu tylko w dzien @ czy wczesniej tez i np ciemniala krecha albo jednorazowo w dniu @ była tylko taka mocna?Queen_b ja w poprzednim m-Cu właśnie w dzień w którym dostalam @ zrobiłam test ovu i powiem szczerze zrobiłam sobie nadzieję, bo wyszły takie mocne kreski że aż bordowe i wpadłam w euforię. Tak się cieszyłam, że zaskoczyłam a po około godzinie @ przyszła i niestety tak mocna jak paski na teście
Jeżeli to na prawdę @ to przykro mi... taka miałam nadzieje..Alexandra możesz wpisać do tabelki następna @ 09.11 cykl starań -27
Jak pisałam @@@ przyszła w nocy słaba jeszcze ale jest. Piersi tez juz nie bolą... także wszystko jak pisałam :-)