reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Słuchaj queen my naprawdę musimy sie postarać na ten lipiec liczę na ciebie ;) tym bardziej że mamy dostać @ w tym samym terminie.

Ale wiecie jaki mam dziwny okres :/ jeszcze nigdy nie miałam tak obfity :/ jak po poronieniu albo po połogu!

reklama
Hahaha Nimitii to jak u mnie !! Maz szalał w te dni- i po 7 dniach miał dość. Wiec ma przerwe az do następnych płodnych
emoji23.png
emoji23.png
Powiem Ci ze ja mam dość po tych kilku dniach starań a jeszcze pasuje dziś i jutro, dziś to chyba musze sie czegoś choć odrobinę napić i romantycznego oglądnąć bo sex mi zbrzydł. Mam nadzieję ze zbrzydł na następne 9 miesiecy :D
Kiedy macie miec @?

Witam dziewczyny czekam na @ po lyzeczkowaniu i wiem że za wcześnie ,ale zacznę się starać zaraz po,ta ciążę porobiłam 11tydz ciąża obumarla 8,5,a staraliśmy się 2lata,cud i po cudzie,zebralalam się w sobie i dołączam do grona was,

ja w tym cyklu tez mam marne szanse bo przytulanki byly tylko 3.10 a tymczasem dwa dni pozniej na monicie mi wyszlo ze owu byla 4-5.10.
7 dni do testowania zostalo. od ktorego tyg jest to zasinienie?
A mi się wydaje że dwa dni przed to dobry termin i ze szansę wcale nie są marne ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Docia1975 też dziś zaczynam przygodę z forum więc jesteśmy w tej samej sytuacji, witaj [emoji2]
Ja co prawda teraz nie mam takich przeżyć, i przykro mi że Ciebie to spotkało, ale trzeba wierzyć że do każdej z nas się los uśmiechnie :)

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry