reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja miałam mocne te kreski (może pamiętacie zamieszczalam wcześniej )i mnie nie wyszła ciąża. Sama nie wiem o co w tym chodzi jednym wychodzi jednym nie ;)

Queen_b jestem mega ciekawa ciebie!
Delli idź !7 tc widać serce przecież jak na dłoni nie czekaj !

Ja w tym cyklu odpuszczam testy owu dokładnie wiem kiedy jest bo okropnie boli mnie wtedy jajnik i podbrzusze.
A Ty kontynuowalas eksperyment przez ostatnie kilka dni?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Delli jak się zapiszesz na poniedziałek będzie widać. Idź nie zwlekaj.

Queen_b będę wierzyć dopuki nie dostaniesz @ !
No widzisz.. Poniedzialek jest za tydzien dopiero :d to juz bedzie poczatek 9 tygodnia. Czyli tak czy siak trzeba czekac :) moze nie wytrzymam i szybciej sie wybiore, kto mnie tam wie .. ;)

Jutro ide zrobic morfologie to poprosze o bete przy okazji. Zobaczymy co wyniknie i wtedy podejme decyzje czy juz isc czy jeszcze czekac :))

Evelinia nie wierzę w tych lekarzy na NFZ.Po lyzeczkowaniu jak poszłam na kontrolę na nfz to nawet mi usg nie zrobiła ginka.Musiałam iść prywatnie.Ta sama ginka z nfz jak byłam w ciąży to zrobiła mi raz usg żeby potwierdzić ciaze w 8 tyg.Potem jak byłam w 11 tyg.to już mi nie chciała zrobić bo mi się nie należy tyle usg na NFZ.Zbadala mnie ręcznie i powiedziała ze wszystko ok a parę dni jak byłam prywatnie to na usg wyszło ze chodzę 3-tyg z martwym zarodkiem.Tym razem przetestuje inna przychodnie.Dużych nadziei sobie nie robię.Jak zajdę to raczej prywatnie będę chodzić.
nimitti myślałam o monitoringu, tylko ze w moim przypadku najlepiej nic nie robić.Przy pierwszych staraniach mierzylam temp.,obserwowałam cykl,chodziłam na monitoring (gdzie ginka nie chciala mnie juz widziec),zrobiłam badania i wszystko było ok,brałam cykl cło i też nic nie dało.A zaszlam w ciaze bez wspomagaczy, jak zylam problemami innych (staralismy sie rok i 5 miesiecy).W drugą ciaze zaszlam na luzie z 1 numerkiem w cyklu (to byl 4 ty cykl).U mnie im więcej myślę, badam tym gorzej.Narazie chce sobie darować zbyt czestych wizyt u ginki w poczekalni z ciezarnymi,w dodatku to kosztuje a wolę kupić coś synkowi.Do stycznia staramy się a jak nie wyjdzie to chyba trzeba będzie się wybrać prywatnie na monitoring.A za tydz.niech mi zrobi usg i powie czy wszystko w porządku tam jest.Więcej od niej nie wymagam.

Queen_b sama się niecierpliwie co u Ciebieo_O miejmy nadzieję, że daliście radę :laugh2:
Alexandrax ja z drugim synkiem na pierwsze usg poszłam w 5 tyg i nie potrafił nawet sprecyzować czy to ciąża czy torbiel kazał bhcg robić przez 3 dni i dopiero jak poszłam z wynikami to powiedział, że to ciąża tylko młodsza niż wskazywała @ ale na szczęście beta przerastała ładnie i mam zdrowego chłopa :biggrin2:

A pamiętasz może jaka miałaś wtedy ta betę?
Z jednej strony się boję że będę za wcześnie i się będę denerwować że nie widać serca jeszcze a z drugiej boję się zwlekać bo jak nie ten termin to dopiero następny dwa tyg później :/

Queen ostatni test robiłaś w piątek?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja też zbieram testy z tego miesiąca, tylko że nie uda mi sie potwierdzić czy jest jajeczko poczciwe :), nadal negatywne ale zerknijcie
upload_2016-10-10_21-19-6.png

ta u samej góry ostania jak by trochę wyraźniejsza od tej niżej , no nie?
śluzu zero

Załączniki

• upload_2016-10-10_21-19-6.png
    upload_2016-10-10_21-19-6.png
    99,3 KB · Wyświetleń: 307
Ostatnia edycja:
Do góry