Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hey u mnie można wpisać 17.10Witam was dziewczyny
Alexandrax @ 22.10 jeśli cykl będzie taki jak przedtem 28 dc bo ostatnio ten ostatni m-c @ była w 27 dc
A Ty kontynuowalas eksperyment przez ostatnie kilka dni?Ja miałam mocne te kreski (może pamiętacie zamieszczalam wcześniej )i mnie nie wyszła ciąża. Sama nie wiem o co w tym chodzi jednym wychodzi jednym nie
Queen_b jestem mega ciekawa ciebie!
Delli idź !7 tc widać serce przecież jak na dłoni nie czekaj !
Ja w tym cyklu odpuszczam testy owu dokładnie wiem kiedy jest bo okropnie boli mnie wtedy jajnik i podbrzusze.
Delli jak się zapiszesz na poniedziałek będzie widać. Idź nie zwlekaj.
Queen_b będę wierzyć dopuki nie dostaniesz @ !
No widzisz.. Poniedzialek jest za tydzien dopiero :d to juz bedzie poczatek 9 tygodnia. Czyli tak czy siak trzeba czekac moze nie wytrzymam i szybciej sie wybiore, kto mnie tam wie ..Delli jak się zapiszesz na poniedziałek będzie widać. Idź nie zwlekaj.
Queen_b będę wierzyć dopuki nie dostaniesz @ !
Queen_b sama się niecierpliwie co u Ciebie miejmy nadzieję, że daliście radę
Alexandrax ja z drugim synkiem na pierwsze usg poszłam w 5 tyg i nie potrafił nawet sprecyzować czy to ciąża czy torbiel kazał bhcg robić przez 3 dni i dopiero jak poszłam z wynikami to powiedział, że to ciąża tylko młodsza niż wskazywała @ ale na szczęście beta przerastała ładnie i mam zdrowego chłopa