reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nessi ja już mam tydzień katar i z dnia na dzień coraz gorszy.Teraz mam pomarańczowy, szczęka aż mnie boli z jednej strony, wczoraj nie mogłam zasnąć 3 godz.bo mi woda z nosa leciala na maksa i tylko smarkalam.A tu jeszcze dni plodne.Trudno się sexic jak z nosa cieknie.

reklama
Yesenia my często też się nie bzykamy ale u Was to niezła posucha.Może róbcie sobie randki z winkiem dla poluzowania zeby nie byly to czyste starania.Moj m jak slyszy slowo starania to ma na nie uczulenie, i mówi ze on się nie stara.Może zmieńcie podejście, nastawienie, może jakoś zachecaj go do sexu.Ubierz sexy bieliznę, zrób nastrój i nie używaj słowa starania.Mój m tez czesto zmęczony i mu sie nie chce.Sam z siebie nie wyjdzie z propozycja.Ja musze inicjowac to wtedy chetny sie staje.

Nessi ja już mam tydzień katar i z dnia na dzień coraz gorszy.Teraz mam pomarańczowy, szczęka aż mnie boli z jednej strony, wczoraj nie mogłam zasnąć 3 godz.bo mi woda z nosa leciala na maksa i tylko smarkalam.A tu jeszcze dni plodne.Trudno się sexic jak z nosa cieknie.
Ja smaruje się na katar taka mascia dla dzieci depulol. Zastosowalam ja po raz pierwszy jak mój syn dostał katar gdy mail tak z 8msc i muszę powiedzieć że jest rewelacyjna.[emoji16]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki co oglądajcie?

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

ja małych gigantów, ale M szykuje jakiś filmik nagrany
wczoraj oglądaliśmy "sufrażystka" - polecam.

Ja smaruje się na katar taka mascia dla dzieci depulol. Zastosowalam ja po raz pierwszy jak mój syn dostał katar gdy mail tak z 8msc i muszę powiedzieć że jest rewelacyjna.[emoji16]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
my też mamy depulol

Do góry