reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dzień dobry,
dziewczyny tak szybko mija mi dzień od rana do wieczora, a weekend to już masakra jak szybko popindala:/
wczoraj po pracy na zakupy pojechaliśmy, co by mieć z głowy w sobotę łażenie po sklepach. Wieczorkiem fajny filmik obejrzeliśmy. Dziś się wyspaliśmy, a potem obowiązki domowe-ugotowałam zupke, mąz usmażył naleśniki, pranko zrobiłam, kupę prasowania, też ręczne pranie małe za mną...ech... Byłam z Olą na placu zaabaw a teraz leniuchujemy:)

Chciałam Wam powiedzieć, że jesteście bardzo fajne dziewczyny:)
lubię czytać co u każdej z Was słychać ciekawego i naprawdę polubiłam to forum, choć czasu za wiele nie mam na aktywne pisanie:)
fajne będzie - znając Wasze historie - być świadkiem jak po kolei każda z Was będzie chodzić z brzuszkiem a potem chwalić się swoimi nowonarodzonymi Skarbami:)

reklama
U nas tez leniuchujemy. Właśnie wysyłam chłopców do wanny.

Jeszcze 4 dni zostały do terminu @. Łamie się czy iść na betę w poniedziałek czy czekać do terminu tak jak to sobie obiecałam.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz nie będę robiła tak szybko testów bo widok jednej kreski sprawiał że do terminu @ mialam już zły humor i chodziłam wściekła a do tego zawsze doszukiwalam się tej drugiej bladej kreseczki... tego cienia cienia :(

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz nie będę robiła tak szybko testów bo widok jednej kreski sprawiał że do terminu @ mialam już zły humor i chodziłam wściekła a do tego zawsze doszukiwalam się tej drugiej bladej kreseczki... tego cienia cienia :(

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego właśnie odpuszczam testy. Beta da mi już jasny wynik w 25 dc

Ja zasmarkana po sam pas ... a tak się z weekendu cieszyłam i głównie w łóżku spędzam, gardło boli jak jasna morela. Młody też już smarcze ... jeszcze tego mi brakowało. Dobrze, że K na chodzie to przynajmniej jest ktoś do pomocy :confused:
Plamienie ustało, dzisiaj nawet śluz chyba płodny mam ... bo pełno tego. Chyba, że to przedskok do powrotu płodności po zabiegu. Morela wie ...

Ja zasmarkana po sam pas ... a tak się z weekendu cieszyłam i głównie w łóżku spędzam, gardło boli jak jasna morela. Młody też już smarcze ... jeszcze tego mi brakowało. Dobrze, że K na chodzie to przynajmniej jest ktoś do pomocy :confused:
Plamienie ustało, dzisiaj nawet śluz chyba płodny mam ... bo pełno tego. Chyba, że to przedskok do powrotu płodności po zabiegu. Morela wie ...
Współczuję- pogoda zdradliwa. Sami też ostatnio wszyscy jakieś przeziębienie przrchodzilismy.

Za jaki czas planujesz zacząć ponowne starania?

reklama
A ja dziś zalatana- sprzątanie, zakupy, pranie , gotowanie.W sobote zawsze kupe roboty.Dopiero tera mam.trochę wolnego.
Lux dobrze Cię rozumie.Ja mialam termin porodu na 30 maja.Aż boję się tego dnia.Wogole jak codziennie wracam z pracy to idę drogą która wracałam od ginki,gdy dowiedziałam się ze serduszko dzidzi przestało bić i codziennie o tym myślę i smutno mi się robi idąc ta trasa.Doszlo do mnie ostatnio ze straciłam swoje dziecko (prawdopodobnie corke) i następna ciaza mi go nie wróci. Ale do starań podchodzę już na luzie.Dziś i wczoraj sexik, jutro przerwa i potem w poniedziałek zadziałamy.Dziś mam 11 dc ale mam krótkie cykle od 26do 28 dni więc owulka za niedługo.Lewy jajnik ciągle czuje.A u Ciebie który dc?

Do góry