reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dzień dobry,
dziewczyny tak szybko mija mi dzień od rana do wieczora, a weekend to już masakra jak szybko popindala:/
wczoraj po pracy na zakupy pojechaliśmy, co by mieć z głowy w sobotę łażenie po sklepach. Wieczorkiem fajny filmik obejrzeliśmy. Dziś się wyspaliśmy, a potem obowiązki domowe-ugotowałam zupke, mąz usmażył naleśniki, pranko zrobiłam, kupę prasowania, też ręczne pranie małe za mną...ech... Byłam z Olą na placu zaabaw a teraz leniuchujemy:)

Chciałam Wam powiedzieć, że jesteście bardzo fajne dziewczyny:)
lubię czytać co u każdej z Was słychać ciekawego i naprawdę polubiłam to forum, choć czasu za wiele nie mam na aktywne pisanie:)
fajne będzie - znając Wasze historie - być świadkiem jak po kolei każda z Was będzie chodzić z brzuszkiem a potem chwalić się swoimi nowonarodzonymi Skarbami:)

reklama
U nas tez leniuchujemy. Właśnie wysyłam chłopców do wanny.

Jeszcze 4 dni zostały do terminu @. Łamie się czy iść na betę w poniedziałek czy czekać do terminu tak jak to sobie obiecałam.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz nie będę robiła tak szybko testów bo widok jednej kreski sprawiał że do terminu @ mialam już zły humor i chodziłam wściekła a do tego zawsze doszukiwalam się tej drugiej bladej kreseczki... tego cienia cienia :(

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz nie będę robiła tak szybko testów bo widok jednej kreski sprawiał że do terminu @ mialam już zły humor i chodziłam wściekła a do tego zawsze doszukiwalam się tej drugiej bladej kreseczki... tego cienia cienia :(

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego właśnie odpuszczam testy. Beta da mi już jasny wynik w 25 dc

Ja zasmarkana po sam pas ... a tak się z weekendu cieszyłam i głównie w łóżku spędzam, gardło boli jak jasna morela. Młody też już smarcze ... jeszcze tego mi brakowało. Dobrze, że K na chodzie to przynajmniej jest ktoś do pomocy :confused:
Plamienie ustało, dzisiaj nawet śluz chyba płodny mam ... bo pełno tego. Chyba, że to przedskok do powrotu płodności po zabiegu. Morela wie ...

Ja zasmarkana po sam pas ... a tak się z weekendu cieszyłam i głównie w łóżku spędzam, gardło boli jak jasna morela. Młody też już smarcze ... jeszcze tego mi brakowało. Dobrze, że K na chodzie to przynajmniej jest ktoś do pomocy :confused:
Plamienie ustało, dzisiaj nawet śluz chyba płodny mam ... bo pełno tego. Chyba, że to przedskok do powrotu płodności po zabiegu. Morela wie ...
Współczuję- pogoda zdradliwa. Sami też ostatnio wszyscy jakieś przeziębienie przrchodzilismy.

Za jaki czas planujesz zacząć ponowne starania?

reklama
A ja dziś zalatana- sprzątanie, zakupy, pranie , gotowanie.W sobote zawsze kupe roboty.Dopiero tera mam.trochę wolnego.
Lux dobrze Cię rozumie.Ja mialam termin porodu na 30 maja.Aż boję się tego dnia.Wogole jak codziennie wracam z pracy to idę drogą która wracałam od ginki,gdy dowiedziałam się ze serduszko dzidzi przestało bić i codziennie o tym myślę i smutno mi się robi idąc ta trasa.Doszlo do mnie ostatnio ze straciłam swoje dziecko (prawdopodobnie corke) i następna ciaza mi go nie wróci. Ale do starań podchodzę już na luzie.Dziś i wczoraj sexik, jutro przerwa i potem w poniedziałek zadziałamy.Dziś mam 11 dc ale mam krótkie cykle od 26do 28 dni więc owulka za niedługo.Lewy jajnik ciągle czuje.A u Ciebie który dc?

Do góry