reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
dokladnie, ja mam kolezanke, ktora jest niska i ma ogromna nadwage i zaszla bez problemu w kazda ciaze :)

Ja mam 173cm i wazę 65kg - czyli normalnie. A jak byliśmy na kwalifikacji do ivf to pani doktor powiedziała ze nie wolno przytyć ani kg wiecej bo sie ivf nie uda. Hmm i co wy na to? Szalona kobieta ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 173cm i wazę 65kg - czyli normalnie. A jak byliśmy na kwalifikacji do ivf to pani doktor powiedziała ze nie wolno przytyć ani kg wiecej bo sie ivf nie uda. Hmm i co wy na to? Szalona kobieta ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
pffff, wyszlabym bez slowa do normalnego lekarza, jestes szczupla i nie wiem jak mogla Ci takie cos powiedziec

Ja 70 ważę chociaż wszyscy mówią, że nie widac po mnie. No ale ja czuje różnicę, bo na początku stycznia tego roku ważyłam 63 :/
Ja jestem w takiej samej sytuacji. W styczniu 63 teraz 69. A tak wgl przez leki w ciągu tych 3 lat starań 17 kg do przodu. Jestem załamana. Od 2 miesięcy jestem na diecie a przez leki i tak 1 kg przytyłam. Gdyby nie dieta pewnie byłoby 5 kg. Masakra jakaś.

Ja jestem w takiej samej sytuacji. W styczniu 63 teraz 69. A tak wgl przez leki w ciągu tych 3 lat starań 17 kg do przodu. Jestem załamana. Od 2 miesięcy jestem na diecie a przez leki i tak 1 kg przytyłam. Gdyby nie dieta pewnie byłoby 5 kg. Masakra jakaś.
Ja na diecie jako takiej nie jestem, ale przestałam jeśc słodycze i chociaż waga w miejscu w miare stoi, a tak to ciągle przybierałam. Nawet zrobiłam badanie tarczycy itd. chciałam na coś zwalic, ale wyniki w porządku. Śmieje się , że to stres :D ale ze stresu to raczej się chudnie a nie odwrotnie.

Jej dziewczyny to waga ma wpływ na poczęcie czy nie ?
Ja mam niedowage 52kg przy 172cm ... może mieć to znaczenie? Ja patrzyłam tylko na cykl i jeśli nie widzę nic niepokojącego to nie szukam przyczyn ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Jej dziewczyny to waga ma wpływ na poczęcie czy nie ?
Ja mam niedowage 52kg przy 172cm ... może mieć to znaczenie? Ja patrzyłam tylko na cykl i jeśli nie widzę nic niepokojącego to nie szukam przyczyn ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy waga ma znaczenie, jesni mówią tak drudzy tak, niby wszystko ma znaczenie, nawet niewielka próchnica na zębach, tylko czemu tyle kobiet zachodzi i zachodzi?

Hej Aleksandra gratulacje!!!!!super jednak czerwcóweczką zostałaś!!

Lux piękny brzusio !!to jeszcze 9-10tyg

U mnie dziś 16dc sex nadal co 2dni a czy zaskoczymy zobaczymy:rolleyes2:
ja mam 1,61 waga 49-50kg
Otyłość duza jak i niedowaga mogą utrudniać zajc w ciazę

reklama
Hej Aleksandra gratulacje!!!!!super jednak czerwcóweczką zostałaś!!

Lux piękny brzusio !!to jeszcze 9-10tyg

U mnie dziś 16dc sex nadal co 2dni a czy zaskoczymy zobaczymy:rolleyes2:
ja mam 1,61 waga 49-50kg
Otyłość duza jak i niedowaga mogą utrudniać zajc w ciazę

Tanika widzę, że też drobniutka jak ja jesteś tylko że ja mam 153cm, i przed ciążą 48kg, teraz 50,5kg czyli 2,5kg na plusie narazie. W pierwszej ciąży przytyłam 12kg, ale nosiłam Olkę 41tyg 4d (11 dni po terminie przyszłą na świat) :D:D:D

Do góry