no to te 70 kg to nie tak duzo, nie martw sie ja kiedys bylam bardzo szczupla i licze, ze po ciazy wroce do tej wagi165 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to te 70 kg to nie tak duzo, nie martw sie ja kiedys bylam bardzo szczupla i licze, ze po ciazy wroce do tej wagi165 cm
dokladnie, ja mam kolezanke, ktora jest niska i ma ogromna nadwage i zaszla bez problemu w kazda ciaze
pffff, wyszlabym bez slowa do normalnego lekarza, jestes szczupla i nie wiem jak mogla Ci takie cos powiedziecJa mam 173cm i wazę 65kg - czyli normalnie. A jak byliśmy na kwalifikacji do ivf to pani doktor powiedziała ze nie wolno przytyć ani kg wiecej bo sie ivf nie uda. Hmm i co wy na to? Szalona kobieta ..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w takiej samej sytuacji. W styczniu 63 teraz 69. A tak wgl przez leki w ciągu tych 3 lat starań 17 kg do przodu. Jestem załamana. Od 2 miesięcy jestem na diecie a przez leki i tak 1 kg przytyłam. Gdyby nie dieta pewnie byłoby 5 kg. Masakra jakaś.Ja 70 ważę chociaż wszyscy mówią, że nie widac po mnie. No ale ja czuje różnicę, bo na początku stycznia tego roku ważyłam 63 :/
Ja na diecie jako takiej nie jestem, ale przestałam jeśc słodycze i chociaż waga w miejscu w miare stoi, a tak to ciągle przybierałam. Nawet zrobiłam badanie tarczycy itd. chciałam na coś zwalic, ale wyniki w porządku. Śmieje się , że to stres ale ze stresu to raczej się chudnie a nie odwrotnie.Ja jestem w takiej samej sytuacji. W styczniu 63 teraz 69. A tak wgl przez leki w ciągu tych 3 lat starań 17 kg do przodu. Jestem załamana. Od 2 miesięcy jestem na diecie a przez leki i tak 1 kg przytyłam. Gdyby nie dieta pewnie byłoby 5 kg. Masakra jakaś.
Nie wiem czy waga ma znaczenie, jesni mówią tak drudzy tak, niby wszystko ma znaczenie, nawet niewielka próchnica na zębach, tylko czemu tyle kobiet zachodzi i zachodzi?Jej dziewczyny to waga ma wpływ na poczęcie czy nie ?
Ja mam niedowage 52kg przy 172cm ... może mieć to znaczenie? Ja patrzyłam tylko na cykl i jeśli nie widzę nic niepokojącego to nie szukam przyczyn ...
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Aleksandra gratulacje!!!!!super jednak czerwcóweczką zostałaś!!
Lux piękny brzusio !!to jeszcze 9-10tyg
U mnie dziś 16dc sex nadal co 2dni a czy zaskoczymy zobaczymy
ja mam 1,61 waga 49-50kg
Otyłość duza jak i niedowaga mogą utrudniać zajc w ciazę