reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fidzia skąd ja to znam. Życzę Ci dwóch kresek :)

Dżoł ja testowałam wczoraj w czwartek i nic. Dzisiaj już czekam na @.
Chociaż mój organizm chce mi chyba na złość zrobić bo mnie pobolewaja piersi niedobrze mi i spać mi się chce. Moje cudowne wmawiane objawy :realmad:
Ja właśnie żadnych objawów nic zero, dlatego też tego testu nie chce robić. Zostało 5 dni i @ jak zawsze punktualna przyjdzie także nawet pewnie nie będę testować.

reklama
Sorry, że nie zamieściłam jeszcze tabelki, zaraz usiade i uzupełnię.

Ale jest taka sytuacja, mialam dziś zajęty dzień i czułam że padam i ze zasne jak tylko zamkne oczy, w końcu się wkurzylam i kazalam m jechac do sklepu, teraz natychmiast.
No i taki wynik sprzed 10minut

Zobacz załącznik 777271

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
moje gratulacje!!!!!!!!!!

trzymam kciuki za dalsze tesciki, przesylamy z Natankiem fluidki ♥
20161004-180216_3.jpg

Luxuorius mogę zapytac ile ważyłaś przed ciążą? Ja mam nadwagę i trochę się martwię może przez to nie mogę zajśc. :(
ja wazylam w kwietniu jak zaszlam 99 kg i schudlam na poczatku 4 kg i one mi wrocily wiec wygladam jak przed ciaza, nie martw sie, jesli masz okres w terminie i owulacje to nadwaga nie ma nic do rzeczy :) gorzej jesli nadwaga powoduje zanikanie okresu lub dlugie cykle lub brak owulacji, wtedy to inna bajka :(

Alexandra z tego co mi się kojarzy to Tobie owu też ładnie ciemniały. Widzisz mówiłam Ci że takie dziwne, przykre zapachy mogą coś znaczyć. U mnie kocie siki a u Ciebie wymiociny, teraz co gorsze? heheheh
GRATULACJE zapraszamy na czerwcówki :-) :):-) :):-) :):D
Nie to nie ja, nie sprawdzałam na owulacyjnych w ogole
Aleksandra a jak długie masz cykle, skoro owulacja w 19dc?
Ciężko powiedzieć, rozregulowalo sie po poronieniu. Ale by z tego wynikało że ten cykl miał być 33 dniowy.
Ola gratulacje.:happy: Dziś mam mega dola. Wyje od rana nie wiem czemu. Chociaż wiem czemu- bo jest coraz bliżej do testowania a ja zaczynam się bać panicznie zobaczyć jedną kreche.:hmm:
A moze to jest objaw, mialam taki dzień kilka dni temu.
Dzis jest 9.10 wiec chyba pierwsze trzy z gory juz testowaly [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Mamuniol się coś nie odzywa, ale dam jej jeszcze czas, jak nie będzie znaku po 2 tygodniach to zdejmuje,
A dziewczyny jeszcze nie dostaly @ :)

Dziękuję wszystkim za gratulacje, w pon zrobię jeszcze test z rana czy ciemnieje ładnie i pojadę zrobić bete
:*

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane! Jestem i podczytuje.... Ale jak dostałam @ i oczywiście pierwsze co :to kiedy następne dni płodne i kiedy bylby ewentualnt termin ciążowy. . To stwierdzilam ze zaczynam swirowac za bardzo. Obiecalam sobie ze w tym miesiacy nie zajrze do kalendarzyka a ew bzyki bede zaznaczac w zwyklym. Moze to jakis znak bo ewentualny termin to... 5.07... dzien w ktorym poronilam... narazie ciesze sie codziennoscia... kypilam sobie bilet do polski... na 24 gidzinne samotne szlenstwo tylko dla mnie ;)bez dzieci bez meza: zakupy / fryzjer i kosmetyczka... ehhh - doczekać się nie mogę ! Mąż stwierdził że zasluzylam......:)

Trzymam mimo to za was kciuki!!!!

Alexandra gratuluję!

Skupiam się na nie myśleniu. .. i powiem wam czy zsdziała ;)

Do góry