reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fidzia skąd ja to znam. Życzę Ci dwóch kresek :)

Dżoł ja testowałam wczoraj w czwartek i nic. Dzisiaj już czekam na @.
Chociaż mój organizm chce mi chyba na złość zrobić bo mnie pobolewaja piersi niedobrze mi i spać mi się chce. Moje cudowne wmawiane objawy :realmad:
Ja właśnie żadnych objawów nic zero, dlatego też tego testu nie chce robić. Zostało 5 dni i @ jak zawsze punktualna przyjdzie także nawet pewnie nie będę testować.

reklama
Sorry, że nie zamieściłam jeszcze tabelki, zaraz usiade i uzupełnię.

Ale jest taka sytuacja, mialam dziś zajęty dzień i czułam że padam i ze zasne jak tylko zamkne oczy, w końcu się wkurzylam i kazalam m jechac do sklepu, teraz natychmiast.
No i taki wynik sprzed 10minut

Zobacz załącznik 777271

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
moje gratulacje!!!!!!!!!!

trzymam kciuki za dalsze tesciki, przesylamy z Natankiem fluidki ♥
20161004-180216_3.jpg

Luxuorius mogę zapytac ile ważyłaś przed ciążą? Ja mam nadwagę i trochę się martwię może przez to nie mogę zajśc. :(
ja wazylam w kwietniu jak zaszlam 99 kg i schudlam na poczatku 4 kg i one mi wrocily wiec wygladam jak przed ciaza, nie martw sie, jesli masz okres w terminie i owulacje to nadwaga nie ma nic do rzeczy :) gorzej jesli nadwaga powoduje zanikanie okresu lub dlugie cykle lub brak owulacji, wtedy to inna bajka :(

Alexandra z tego co mi się kojarzy to Tobie owu też ładnie ciemniały. Widzisz mówiłam Ci że takie dziwne, przykre zapachy mogą coś znaczyć. U mnie kocie siki a u Ciebie wymiociny, teraz co gorsze? heheheh
GRATULACJE zapraszamy na czerwcówki :-) :):-) :):-) :):D
Nie to nie ja, nie sprawdzałam na owulacyjnych w ogole
Aleksandra a jak długie masz cykle, skoro owulacja w 19dc?
Ciężko powiedzieć, rozregulowalo sie po poronieniu. Ale by z tego wynikało że ten cykl miał być 33 dniowy.
Ola gratulacje.:happy: Dziś mam mega dola. Wyje od rana nie wiem czemu. Chociaż wiem czemu- bo jest coraz bliżej do testowania a ja zaczynam się bać panicznie zobaczyć jedną kreche.:hmm:
A moze to jest objaw, mialam taki dzień kilka dni temu.
Dzis jest 9.10 wiec chyba pierwsze trzy z gory juz testowaly [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Mamuniol się coś nie odzywa, ale dam jej jeszcze czas, jak nie będzie znaku po 2 tygodniach to zdejmuje,
A dziewczyny jeszcze nie dostaly @ :)

Dziękuję wszystkim za gratulacje, w pon zrobię jeszcze test z rana czy ciemnieje ładnie i pojadę zrobić bete
:*

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane! Jestem i podczytuje.... Ale jak dostałam @ i oczywiście pierwsze co :to kiedy następne dni płodne i kiedy bylby ewentualnt termin ciążowy. . To stwierdzilam ze zaczynam swirowac za bardzo. Obiecalam sobie ze w tym miesiacy nie zajrze do kalendarzyka a ew bzyki bede zaznaczac w zwyklym. Moze to jakis znak bo ewentualny termin to... 5.07... dzien w ktorym poronilam... narazie ciesze sie codziennoscia... kypilam sobie bilet do polski... na 24 gidzinne samotne szlenstwo tylko dla mnie ;)bez dzieci bez meza: zakupy / fryzjer i kosmetyczka... ehhh - doczekać się nie mogę ! Mąż stwierdził że zasluzylam......:)

Trzymam mimo to za was kciuki!!!!

Alexandra gratuluję!

Skupiam się na nie myśleniu. .. i powiem wam czy zsdziała ;)

Do góry