reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan gdyby mi sie udało do lipcowek dołączyć termin miałabym w urodziny mojego M 16 lipca ;-) ja jestem z 21 lipca a rocznice ślubu mamy 26 lipca [emoji51]

Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji182][emoji173]️ Emsi jak wspomiałam - szewc bez Butów chodzi ;-) podbrzusze pobolewa mnie od jakiegoś tygodnia juz. A co do bolu piersi - boli mnie tylko narazie prawa [emoji51] ha taki ewenement !;-) test zrobię w piątek rano. A ponieważ tego dnia lecę tez do Pl - to wybiorę sie na betę tak dla pewności a no i jesCze mam ginekologa tez w ten dzień co by sprawdził podwozie [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queenb mnie też prawa wcześniej pobolewala a teraz już obie

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Wkurzona jestem bo nie ma wyniku mojej bety.......inne laboratorium i nie wiem ile będę czekać :-/

Megan kuuuuuuurcze a myślałam że obydwie będziemy czerwcówkami. Teraz trzymam i wysyłam ciążowe fluidy na lipiec frrruuuuuuuu poleciały :-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym po prostu chciała żeby sie nam każdej udało a już najlepiej w jednym czasie żebyśmy szturmem zawojowały dany miesiąc.
Najgorzej jest jak sie człowiek nastawia wiem ale byłoby super. Mam nadzieję bo tylko to mi pozostaje.

Ja bym po prostu chciała żeby sie nam każdej udało a już najlepiej w jednym czasie żebyśmy szturmem zawojowały dany miesiąc.
Najgorzej jest jak sie człowiek nastawia wiem ale byłoby super. Mam nadzieję bo tylko to mi pozostaje.

Nimitii - myślenie życzeniowe chyba każda z nas zna ;-) ja sie dzis uśmiałam bo moja mama dzwoniła umówić mi wizytę u ginekologa, na co on do mamy "pani córka w ciąży jest, tak?" ;-) mama mu powiedziała oby miał racje ;-)! Taki pozytyw mały dzisiejszego dnia ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Wkurzona jestem bo nie ma wyniku mojej bety.......inne laboratorium i nie wiem ile będę czekać :-/

Megan kuuuuuuurcze a myślałam że obydwie będziemy czerwcówkami. Teraz trzymam i wysyłam ciążowe fluidy na lipiec frrruuuuuuuu poleciały :-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to nic ci nie powiedzieli kiedy będą ? Czy sami nie wiedzą ?
Też mialam taką nadzieje i teraz nie umiem sobie z tym poradzić że tak olałam sprawe .. A do tego masakrycznie boli mnie brzuch , ledwo na nogach stoje a tu jeszcze trzeba za godzine wsiąść w auto i dojechac do domu ;(
Dzięki za fluidki , przydadzą się ![emoji14]teraz będe walczyć jak lwica[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Tabelka
staraczki1.png

Załączniki

• staraczki1.png
    staraczki1.png
    109,8 KB · Wyświetleń: 318
reklama
Jejku a ja dziś tyrpnieta jestem ... spać mi się chce jakbym cala noc nie spala ... nie wiem czy to ciśnienie, teraz słoneczko świeci u nas. Albo przesilenie jesienne eh nienawidzę tej pory roku :/

Queenb dobre :-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry