Emsi*
Fanka BB :)
Tak tak już niedługo ... ;-)Emsi no ja myślę że się uda. My sie testujemy za niedługo prawda ?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak już niedługo ... ;-)Emsi no ja myślę że się uda. My sie testujemy za niedługo prawda ?
Lui może coś się jeszcze pokaże ... jesteś 14dpo?
No właśnie już sama nie wiem kiedy owu miałam. Według wykresu temperatury mam dzisiaj 10dpo.
Napisane na SM-G7105 w
aplikacji Forum BabyBoom
ja w zeszły miesiacu miałam owulację 14-15-16 dc wiec w październiku to wypada mi 11-12-13 października a ze mam 5 testów to zaczne 10-11-12-13-14 paździenikaWłaśnie ja sie zastanawiam od którego dnia cyklu zacząćmoże od 12dc to wtedy wychodzi ze od następnej soboty 15.10
To zazdroszczę. .. ja juz mam dosyć tych staranek . A pogoda tez ładna.Cześć, u mnie pogoda bardzo ładna, słoneczko świeci
Dzisiaj 6 dc, jeszcze trochę i znów zaczynamy starania, aaa już nie mogę się doczekać
ja w zeszły miesiacu miałam owulację 14-15-16 dc wiec w październiku to wypada mi 11-12-13 października a ze mam 5 testów to zaczne 10-11-12-13-14 paździenika
Megan, queen to bogaty macie lipiec [emoji3] ja jestem z czerwca i tak sobie marzyłam, ze na urodziny taki cudny prezent no ale niestety.. Za to u mnie w lipcu nikt nie ma urodzin wiec ekonomicznie by było [emoji23]
Megan, nie jesteś sama ja juz tez sprawdzałam haha ja bym miała na 10.07 [emoji12]
Powiedzcie mi dziewczyny, jakie testy owu kupić? Bo ja zielona jestem w tym temacie..
ja też je kupiłam z tym że wydawało mi sie zę tam jest 5 owulacyjnych i 2 ciazowe , ale sie mogę mylićNo strasznie bogaty ja tym razem kupuje w rossmanie testy owu albo z facelle albo jest taki zestaw teraz kosztuje 30 zl ,firma laboratorium domowe : Chcę byc mamą . Jest tam 7 testów owu strumieniowych i 2 testy ciążowe
ja też je kupiłam z tym że wydawało mi sie zę tam jest 5 owulacyjnych i 2 ciazowe , ale sie mogę mylić
nie kupuj na alegro tanich bo potem pokazują głupoty, nie mają potwierdzenia jak zrobisz testy innych firm
A tych facelle to chyba 5 jest ? Na bogato bo ostatnio przyoszczedziłam na tych z allegro i teraz mam nie bylam niczego pewna i olałam temat moglam sie tylko domyslac co i jak[emoji14]Megan na bogato ja miałam te facelle bardzo sobie chwale