reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Właśnie ja sie zastanawiam od którego dnia cyklu zacząć
emoji14.png
może od 12dc to wtedy wychodzi ze od następnej soboty 15.10:p
ja w zeszły miesiacu miałam owulację 14-15-16 dc wiec w październiku to wypada mi 11-12-13 października a ze mam 5 testów to zaczne 10-11-12-13-14 paździenika

Megan, queen to bogaty macie lipiec [emoji3] ja jestem z czerwca i tak sobie marzyłam, ze na urodziny taki cudny prezent no ale niestety.. Za to u mnie w lipcu nikt nie ma urodzin wiec ekonomicznie by było [emoji23]
Megan, nie jesteś sama ja juz tez sprawdzałam haha ja bym miała na 10.07 [emoji12]

Powiedzcie mi dziewczyny, jakie testy owu kupić? Bo ja zielona jestem w tym temacie..

ja w zeszły miesiacu miałam owulację 14-15-16 dc wiec w październiku to wypada mi 11-12-13 października a ze mam 5 testów to zaczne 10-11-12-13-14 paździenika

No to ty skonczysz a ja bede zaczynac:D

Megan, queen to bogaty macie lipiec [emoji3] ja jestem z czerwca i tak sobie marzyłam, ze na urodziny taki cudny prezent no ale niestety.. Za to u mnie w lipcu nikt nie ma urodzin wiec ekonomicznie by było [emoji23]
Megan, nie jesteś sama ja juz tez sprawdzałam haha ja bym miała na 10.07 [emoji12]

Powiedzcie mi dziewczyny, jakie testy owu kupić? Bo ja zielona jestem w tym temacie..

No strasznie bogaty :D ja tym razem kupuje w rossmanie testy owu albo z facelle albo jest taki zestaw teraz kosztuje 30 zl ,firma laboratorium domowe : Chcę byc mamą . Jest tam 7 testów owu strumieniowych i 2 testy ciążowe[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No strasznie bogaty :D ja tym razem kupuje w rossmanie testy owu albo z facelle albo jest taki zestaw teraz kosztuje 30 zl ,firma laboratorium domowe : Chcę byc mamą . Jest tam 7 testów owu strumieniowych i 2 testy ciążowe
ja też je kupiłam z tym że wydawało mi sie zę tam jest 5 owulacyjnych i 2 ciazowe , ale sie mogę mylić

nie kupuj na alegro tanich bo potem pokazują głupoty, nie mają potwierdzenia jak zrobisz testy innych firm

reklama
ja też je kupiłam z tym że wydawało mi sie zę tam jest 5 owulacyjnych i 2 ciazowe , ale sie mogę mylić

nie kupuj na alegro tanich bo potem pokazują głupoty, nie mają potwierdzenia jak zrobisz testy innych firm
1475583939931.png
o te mi chodzi[emoji14]
Megan na bogato :D ja miałam te facelle bardzo sobie chwale :)
A tych facelle to chyba 5 jest ? Na bogato bo ostatnio przyoszczedziłam na tych z allegro i teraz mam :D nie bylam niczego pewna i olałam temat :D moglam sie tylko domyslac co i jak[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475583939931.png
    1475583939931.png
    616,7 KB · Wyświetleń: 282
Do góry