reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Megan, cykle mam 28 dniowe. Kolejna @ przypada na 31.10.. Jesteś z Katowic? Ja z Bytomia to blisko [emoji6] testów owulacyjnych jeszcze nie próbowałam.. Od tamtego cyklu mierze tylko temperaturę..

Lui, eh.. Współczuje.. Ja miałam podobnie.. W niedziele temperatura z 36,9 na 36, 6, wczoraj rano zrobiłam test- negatywny, a popołudniu przyszła @ [emoji45]
Dużo tu nas ze śląska :D To idziemy prawie równo :D wierze że uda nam sie na lipiec[emoji14]ja jako staraczka wariatka , sprawdzilam , że jesli ten cykl bede miala bez przesunięcia owu to termin porodu 12 lipiec[emoji175] dzien urodzin mojej mamy :D a moj K ma 2 lipca[emoji14]ja drugi raz będe działać z testami owu ale tym razem nie podejde do tego na lajcie tylko zepne tyłek :D
U mnie takie coś.
To faktycznie szalona ta temp.[emoji14]Czekamy jeszcze w takim razie co z tego wyjdzie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

najważniejsze to sie nie nakręcać niepotrzebnie, żeby nie zaliczyć takiego lekkiego przygnębienia jak ja miałam kilka dni temu. Nie robić testów ciążowych przed terminem @ i nie kupować owulacyjnych chińskich na allegro

Kto będzie testował owulacyjne w przyszłym tygodniu ?

Mnie właśnie rano podbrzusze bolało i myślałam że dostanę. Póki co dalej nie przyszła. Według wykresu niby dopiero na sobotę mam termin małpy i też dziwnie bo myślałam że owu miałam dużo wcześniej.
Ja tez bym powiedziala po wykresie, ze owu mialas wczesniej i termin @ jutro.

najważniejsze to sie nie nakręcać niepotrzebnie, żeby nie zaliczyć takiego lekkiego przygnębienia jak ja miałam kilka dni temu. Nie robić testów ciążowych przed terminem @ i nie kupować owulacyjnych chińskich na allegro

Kto będzie testował owulacyjne w przyszłym tygodniu ?
Właśnie ja sie zastanawiam od którego dnia cyklu zacząć[emoji14]może od 12dc to wtedy wychodzi ze od następnej soboty 15.10:p

Dużo tu nas ze śląska :D To idziemy prawie równo :D wierze że uda nam sie na lipiec[emoji14]ja jako staraczka wariatka , sprawdzilam , że jesli ten cykl bede miala bez przesunięcia owu to termin porodu 12 lipiec[emoji175] dzien urodzin mojej mamy :D a moj K ma 2 lipca[emoji14]ja drugi raz będe działać z testami owu ale tym razem nie podejde do tego na lajcie tylko zepne tyłek :D

To faktycznie szalona ta temp.[emoji14]Czekamy jeszcze w takim razie co z tego wyjdzie[emoji14]

Megan gdyby mi sie udało do lipcowek dołączyć termin miałabym w urodziny mojego M 16 lipca ;-) ja jestem z 21 lipca a rocznice ślubu mamy 26 lipca [emoji51]

Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji182][emoji173]️ Emsi jak wspomiałam - szewc bez Butów chodzi ;-) podbrzusze pobolewa mnie od jakiegoś tygodnia juz. A co do bolu piersi - boli mnie tylko narazie prawa [emoji51] ha taki ewenement !;-) test zrobię w piątek rano. A ponieważ tego dnia lecę tez do Pl - to wybiorę sie na betę tak dla pewności a no i jesCze mam ginekologa tez w ten dzień co by sprawdził podwozie [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Megan gdyby mi sie udało do lipcowek dołączyć termin miałabym w urodziny mojego M 16 lipca ;-) ja jestem z 21 lipca a rocznice ślubu mamy 26 lipca [emoji51]

Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji182][emoji173]️ Emsi jak wspomiałam - szewc bez Butów chodzi ;-) podbrzusze pobolewa mnie od jakiegoś tygodnia juz. A co do bolu piersi - boli mnie tylko narazie prawa [emoji51] ha taki ewenement !;-) test zrobię w piątek rano. A ponieważ tego dnia lecę tez do Pl - to wybiorę sie na betę tak dla pewności a no i jesCze mam ginekologa tez w ten dzień co by sprawdził podwozie [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko ale macie fajnie haha :D ale narazie kciuki żeby wyszło na czerwiec :D

Lui ale podbrzusze czasem tak boli jak sie jest w ciąży :)

Megan to lipiec MUSI być twój ;) dajesz od 12 a co ;)

Queen_b mnie lewa za to hahaha :D ale tak naprawdę porządnie :/ a prawa pobolewa ale mniej.
Ja też zrobię w piątek rano chociaż powinnam w nd ale chyba nie wytrzymam :/

reklama
Do góry