reklama
Dużo tu nas ze śląska To idziemy prawie równo wierze że uda nam sie na lipiec[emoji14]ja jako staraczka wariatka , sprawdzilam , że jesli ten cykl bede miala bez przesunięcia owu to termin porodu 12 lipiec[emoji175] dzien urodzin mojej mamy a moj K ma 2 lipca[emoji14]ja drugi raz będe działać z testami owu ale tym razem nie podejde do tego na lajcie tylko zepne tyłekMegan, cykle mam 28 dniowe. Kolejna @ przypada na 31.10.. Jesteś z Katowic? Ja z Bytomia to blisko [emoji6] testów owulacyjnych jeszcze nie próbowałam.. Od tamtego cyklu mierze tylko temperaturę..
Lui, eh.. Współczuje.. Ja miałam podobnie.. W niedziele temperatura z 36,9 na 36, 6, wczoraj rano zrobiłam test- negatywny, a popołudniu przyszła @ [emoji45]
To faktycznie szalona ta temp.[emoji14]Czekamy jeszcze w takim razie co z tego wyjdzie[emoji14]U mnie takie coś.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Fanka BB :)
najważniejsze to sie nie nakręcać niepotrzebnie, żeby nie zaliczyć takiego lekkiego przygnębienia jak ja miałam kilka dni temu. Nie robić testów ciążowych przed terminem @ i nie kupować owulacyjnych chińskich na allegro
Kto będzie testował owulacyjne w przyszłym tygodniu ?
bertha
Ja tez bym powiedziala po wykresie, ze owu mialas wczesniej i termin @ jutro.Mnie właśnie rano podbrzusze bolało i myślałam że dostanę. Póki co dalej nie przyszła. Według wykresu niby dopiero na sobotę mam termin małpy i też dziwnie bo myślałam że owu miałam dużo wcześniej.
Właśnie ja sie zastanawiam od którego dnia cyklu zacząć[emoji14]może od 12dc to wtedy wychodzi ze od następnej soboty 15.10najważniejsze to sie nie nakręcać niepotrzebnie, żeby nie zaliczyć takiego lekkiego przygnębienia jak ja miałam kilka dni temu. Nie robić testów ciążowych przed terminem @ i nie kupować owulacyjnych chińskich na allegro
Dużo tu nas ze śląska To idziemy prawie równo wierze że uda nam sie na lipiec[emoji14]ja jako staraczka wariatka , sprawdzilam , że jesli ten cykl bede miala bez przesunięcia owu to termin porodu 12 lipiec[emoji175] dzien urodzin mojej mamy a moj K ma 2 lipca[emoji14]ja drugi raz będe działać z testami owu ale tym razem nie podejde do tego na lajcie tylko zepne tyłek
To faktycznie szalona ta temp.[emoji14]Czekamy jeszcze w takim razie co z tego wyjdzie[emoji14]
Megan gdyby mi sie udało do lipcowek dołączyć termin miałabym w urodziny mojego M 16 lipca ;-) ja jestem z 21 lipca a rocznice ślubu mamy 26 lipca [emoji51]
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji182][emoji173]️ Emsi jak wspomiałam - szewc bez Butów chodzi ;-) podbrzusze pobolewa mnie od jakiegoś tygodnia juz. A co do bolu piersi - boli mnie tylko narazie prawa [emoji51] ha taki ewenement !;-) test zrobię w piątek rano. A ponieważ tego dnia lecę tez do Pl - to wybiorę sie na betę tak dla pewności a no i jesCze mam ginekologa tez w ten dzień co by sprawdził podwozie [emoji51][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko ale macie fajnie haha ale narazie kciuki żeby wyszło na czerwiecMegan gdyby mi sie udało do lipcowek dołączyć termin miałabym w urodziny mojego M 16 lipca ;-) ja jestem z 21 lipca a rocznice ślubu mamy 26 lipca [emoji51]
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji182][emoji173]️ Emsi jak wspomiałam - szewc bez Butów chodzi ;-) podbrzusze pobolewa mnie od jakiegoś tygodnia juz. A co do bolu piersi - boli mnie tylko narazie prawa [emoji51] ha taki ewenement !;-) test zrobię w piątek rano. A ponieważ tego dnia lecę tez do Pl - to wybiorę sie na betę tak dla pewności a no i jesCze mam ginekologa tez w ten dzień co by sprawdził podwozie [emoji51][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lui ale podbrzusze czasem tak boli jak sie jest w ciąży
Megan to lipiec MUSI być twój dajesz od 12 a co
Queen_b mnie lewa za to hahaha ale tak naprawdę porządnie :/ a prawa pobolewa ale mniej.
Ja też zrobię w piątek rano chociaż powinnam w nd ale chyba nie wytrzymam :/
Megan to lipiec MUSI być twój dajesz od 12 a co
Queen_b mnie lewa za to hahaha ale tak naprawdę porządnie :/ a prawa pobolewa ale mniej.
Ja też zrobię w piątek rano chociaż powinnam w nd ale chyba nie wytrzymam :/
reklama
Emsi*
Lui może coś się jeszcze pokaże ... jesteś 14dpo?U mnie temperatura w dół i test negatywny. Pf..
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom