reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Megan, cykle mam 28 dniowe. Kolejna @ przypada na 31.10.. Jesteś z Katowic? Ja z Bytomia to blisko [emoji6] testów owulacyjnych jeszcze nie próbowałam.. Od tamtego cyklu mierze tylko temperaturę..

Lui, eh.. Współczuje.. Ja miałam podobnie.. W niedziele temperatura z 36,9 na 36, 6, wczoraj rano zrobiłam test- negatywny, a popołudniu przyszła @ [emoji45]
Dużo tu nas ze śląska :D To idziemy prawie równo :D wierze że uda nam sie na lipiec[emoji14]ja jako staraczka wariatka , sprawdzilam , że jesli ten cykl bede miala bez przesunięcia owu to termin porodu 12 lipiec[emoji175] dzien urodzin mojej mamy :D a moj K ma 2 lipca[emoji14]ja drugi raz będe działać z testami owu ale tym razem nie podejde do tego na lajcie tylko zepne tyłek :D
U mnie takie coś.
To faktycznie szalona ta temp.[emoji14]Czekamy jeszcze w takim razie co z tego wyjdzie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

najważniejsze to sie nie nakręcać niepotrzebnie, żeby nie zaliczyć takiego lekkiego przygnębienia jak ja miałam kilka dni temu. Nie robić testów ciążowych przed terminem @ i nie kupować owulacyjnych chińskich na allegro

Kto będzie testował owulacyjne w przyszłym tygodniu ?

Mnie właśnie rano podbrzusze bolało i myślałam że dostanę. Póki co dalej nie przyszła. Według wykresu niby dopiero na sobotę mam termin małpy i też dziwnie bo myślałam że owu miałam dużo wcześniej.
Ja tez bym powiedziala po wykresie, ze owu mialas wczesniej i termin @ jutro.

najważniejsze to sie nie nakręcać niepotrzebnie, żeby nie zaliczyć takiego lekkiego przygnębienia jak ja miałam kilka dni temu. Nie robić testów ciążowych przed terminem @ i nie kupować owulacyjnych chińskich na allegro

Kto będzie testował owulacyjne w przyszłym tygodniu ?
Właśnie ja sie zastanawiam od którego dnia cyklu zacząć[emoji14]może od 12dc to wtedy wychodzi ze od następnej soboty 15.10:p

Dużo tu nas ze śląska :D To idziemy prawie równo :D wierze że uda nam sie na lipiec[emoji14]ja jako staraczka wariatka , sprawdzilam , że jesli ten cykl bede miala bez przesunięcia owu to termin porodu 12 lipiec[emoji175] dzien urodzin mojej mamy :D a moj K ma 2 lipca[emoji14]ja drugi raz będe działać z testami owu ale tym razem nie podejde do tego na lajcie tylko zepne tyłek :D

To faktycznie szalona ta temp.[emoji14]Czekamy jeszcze w takim razie co z tego wyjdzie[emoji14]

Megan gdyby mi sie udało do lipcowek dołączyć termin miałabym w urodziny mojego M 16 lipca ;-) ja jestem z 21 lipca a rocznice ślubu mamy 26 lipca [emoji51]

Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji182][emoji173]️ Emsi jak wspomiałam - szewc bez Butów chodzi ;-) podbrzusze pobolewa mnie od jakiegoś tygodnia juz. A co do bolu piersi - boli mnie tylko narazie prawa [emoji51] ha taki ewenement !;-) test zrobię w piątek rano. A ponieważ tego dnia lecę tez do Pl - to wybiorę sie na betę tak dla pewności a no i jesCze mam ginekologa tez w ten dzień co by sprawdził podwozie [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Megan gdyby mi sie udało do lipcowek dołączyć termin miałabym w urodziny mojego M 16 lipca ;-) ja jestem z 21 lipca a rocznice ślubu mamy 26 lipca [emoji51]

Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji182][emoji173]️ Emsi jak wspomiałam - szewc bez Butów chodzi ;-) podbrzusze pobolewa mnie od jakiegoś tygodnia juz. A co do bolu piersi - boli mnie tylko narazie prawa [emoji51] ha taki ewenement !;-) test zrobię w piątek rano. A ponieważ tego dnia lecę tez do Pl - to wybiorę sie na betę tak dla pewności a no i jesCze mam ginekologa tez w ten dzień co by sprawdził podwozie [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko ale macie fajnie haha :D ale narazie kciuki żeby wyszło na czerwiec :D

Lui ale podbrzusze czasem tak boli jak sie jest w ciąży :)

Megan to lipiec MUSI być twój ;) dajesz od 12 a co ;)

Queen_b mnie lewa za to hahaha :D ale tak naprawdę porządnie :/ a prawa pobolewa ale mniej.
Ja też zrobię w piątek rano chociaż powinnam w nd ale chyba nie wytrzymam :/

reklama
Do góry