reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejka. Jak smecimy to wszyscy. @ przyszła jak w zegarku. Także oficjalnie rozpoczynam 38 cs. Termin kolejnej @ 1.11.
A poza tym... właśnie przekonałam się o niesprawiedliwości tego świata. Kuzynka lat 40 zaszła w ciążę. 4 dziecko, absolutnie nie planowane. Zalamka totalna. A ja marze by być na jej miejscu. Pytam co nie zabezpieczalas się? A ona mi na to ze w te dni tak, ale w bezpiecznym czasie różnie to bywało. Nos k... człowiek mierzy, sprawdza, monitoruje, nadzoruje i zapisuje, potem bzyka z zegarkim w ręku aby nic nie przeoczyć i ... NIC. I gdzie sprawiedliwość na tym świecie.
Masakra.... dołujące rzeczywiście...

Witam się z rana. Jakiś czarny humor mnie dopadł. Dziś rano też siknelam (25dc) i taki oto wynik Zobacz załącznik 776383

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehehe, dobre

Hej :) jak będziesz wpisywać nowe dane do tabelki to mozesz mi zmienic na 6cs , następna @2.10:)

Teraz śmiało moge sie zdenerwować na K[emoji14]z tym okresem którego dzisiaj dostałam , idealnie wyszło że owulacja musiała być 19dc ehh już ja sobie z nim pogadam wieczorem,ze albo zabieramy sie porządnie na lipiec bez fochów albo od razu dajmy sobie spokój bo szkoda tylko moich łez i nerwów . Miłego dnia :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dowal mu ;) i obserwuj sie w tym cyklu zeby wiedzieć kiedy owu była i dobrze wyliczyć termin @

Cześć witam o poranku.
Bertha w katowicach też tak.leje? Pewnie tak :/
Od prowadziłam młode do przedszkola i juz zaczynam mieć wątpliwości. On chodzi tam od stycznia ale od września robi cyrki że przedszkole złe, że pani krzyczy dzisiaj ze biją dzieci, dzieci też są nie fajne. Już zaczynam wątpić że to tylko wymysły. Rozmawiam z nim ale nie umie powiedzieć jaka panu bije itd. Z wychowawcą rozmawiałam ale mówi że cały dzień też się dobrze bawi a jak się go odbiera jest uśmiechnięty ehhh.
Dzisiaj wtorek a ja bym chciała juz sobotę żeby się testować.
Emsi bolą ciebie piersi może?
Ja we Wro. Teraz nie pada juz. Ale szaro buro i drogi jeszcze mokre...

Dzień dobry
Mi się tydzień słabo zaczął. W pracy stresy, pogoda dobija, mąż też jakiś posępny a mi hormony burzę mózgu robią. Wczoraj ze zmęczenia padłam o 21.00. I wiecie kto mi dodaje skrzydeł i wspiera jak nikt inny? Moja 5letnia Córka. Wczoraj kiedy pociekły mi łzy sama nie wiem czemu, Ola poklepała mnie delikatnie po plecach i ze stoickim spokojem powiedziała: "Spokojnie mamo, nie denerwuj się, oddychaj".
Ech... Życzę każdej z Was takiego Skarbu:*:*:*
Marzę o takim wlasnie skarbie...

Megan przykro że @ przyszła
wczoraj u mnie tez nic nie było, ale mąz zabrał mnie na punkt widokowy nad morze więc nie naciskałam. miał wczoraj urodziny,
w sumie oi tak owu już na pewno było bo śluz biały. nie klejący, wiec po ptakach pocieszam się ze może ta owu była zaraz po starankach dwudniowych.
u mojej siostry na 80% bliźniaki!!! a ma już dwójkę.
Wow, ale niespodzianka, zazdroszczę :):)

reklama
Megan przykro że @ przyszła
wczoraj u mnie tez nic nie było, ale mąz zabrał mnie na punkt widokowy nad morze więc nie naciskałam. miał wczoraj urodziny,
w sumie oi tak owu już na pewno było bo śluz biały. nie klejący, wiec po ptakach pocieszam się ze może ta owu była zaraz po starankach dwudniowych.
u mojej siostry na 80% bliźniaki!!! a ma już dwójkę.
Ale pięknie [emoji175] to teraz nic tylko czekać na efekty[emoji14]
Megan, ja tez miałam przesunięcie owu o 2 dni czyli przyszła 17 dnia, a my z mężem przytulanki w 13-15 dzień, a potem tez miał focha [emoji34]
Ja jestem z Bytomia i u mnie tez okropnie leje deszcz..
Ehh widze , ze nie tylko mój taki fochnięty ;/ może u Ciebie żolnierzyki poczekają na jajeczko:D u mnie niestety nie chcą czekać[emoji14]
Cześć, u mnie pogoda bardzo ładna, słoneczko świeci :)

Dzisiaj 6 dc, jeszcze trochę i znów zaczynamy starania, aaa już nie mogę się doczekać :D
Ehh jak ja bym chciała już zaczynać od nowa[emoji14]a tu dopiero 1dc:p i zazdroszcze pogody[emoji14]w Katowicach od wczoraj leje i ma tak niby lać do niedzieli ;p
Megan masx racje ... chłopa do muru niech się decyduje w lewo albo w prawo [emoji12]
Nimitii bolą bolą ale nic więcej nie czuje oprócz bólu w lopatce...coś mi przeskoczyło, mam nadzieję, że wskoczy z powrotem [emoji13]
A co do przedszkola obserwuj sytuacje bo może być coś na rzeczy ...
Siwa fotka super [emoji1]

U mnie też leje i do tego w pracy chaos ... Kolekcjonerka cudowna masz core....mój syn tez wrażliwy chłopiec i często pociesza mamusie

Ja 2 dni do testowania ale im bliżej tym mi bardziej wszystko jedno. Czuje, ze nic z tego dlatego mam nadzieje, ze @ będzie o czasie i zaczniemy nowy cykl jak najszybciej.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Chłopa do muru a chłop znowu foch[emoji14]mam nadzieje ze sie ogarnie za te pare dni ;p a ty już coraz bliżej testownka:D oby sie same pozytywy posypały[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra.... dołujące rzeczywiście...

Hehehe, dobre

Dowal mu ;) i obserwuj sie w tym cyklu zeby wiedzieć kiedy owu była i dobrze wyliczyć termin @

Ja we Wro. Teraz nie pada juz. Ale szaro buro i drogi jeszcze mokre...

Marzę o takim wlasnie skarbie...

Wow, ale niespodzianka, zazdroszczę :):)
mieszkamy nad morzem więc niedaleko było :)

Hej dziewczyny. U mnie pogoda piękna. Słonecznie i temp tez ok. Ja zaczynam dor dołować ... do piątku coraz bliżej, podbrzusze boli cały czas (ale nie ciągłością tylko co jakiś czas) i zaczęły bolec piersi. Temp cały czas 37 wiec pewnie @@@ przyjdzie w terminie ;-( niby człowiek sie tego spodziewa a i tak przykro ;-( ale co zrobić ... jeszcze tylko jeden cykl i sie poddaje. Dość mam nerwów i płaczu. A za was będę trzymac kciuki !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

queen_b niekoniecznie. Mnie podbrzusze bolało jak na okres też tak jak u ciebie a okazało się że byłam w ciązy z synem a jak ci piersi do tego doszły to może być coś na rzeczy.

Emsi ja coś czuje że ty ja queen_b zawitamy do czerwcówek, chociaż powinnam nie być taka optymistyczna to nie umiem jakoś inaczej.
Bertha przepraszam pomyliłam ciebie z Megan.
Megan ty z Katowic dobrze pamiętam bo mnie sie już wszystko kołuje :p

Megan, no niestety nie czekają bo juz 3 raz nic z tego nie wyszło.. Syna udało nam się stworzyć za 1 razem ale wiem na 100% ze to był dzień owulacji.. A teraz drugi dzień @ i znowu od początku.. To będziemy w podobnym terminie testować [emoji6]

queen_b ból podbrzusza to tez objaw ciazy także trzymam kciuki [emoji6]

queen_b niekoniecznie. Mnie podbrzusze bolało jak na okres też tak jak u ciebie a okazało się że byłam w ciązy z synem a jak ci piersi do tego doszły to może być coś na rzeczy.

Emsi ja coś czuje że ty ja queen_b zawitamy do czerwcówek, chociaż powinnam nie być taka optymistyczna to nie umiem jakoś inaczej.
Bertha przepraszam pomyliłam ciebie z Megan.
Megan ty z Katowic dobrze pamiętam bo mnie sie już wszystko kołuje :p
Oby Twoje przeczucia okazały się słuszne [emoji1]

Queenb nie dolujemy się pani psycholog [emoji6] czytałas książki o pozytywnym myśleniu ? Polecam ... [emoji6]
Wiem wiem jak strasznie Ci ciężko ale zamartwianie się w niczym nie pomoże.
Pamiętaj niezależnie kiedy to nastąpi będziesz najlepsza matka pod sloncem dla swojego dziecka !
To mózg steruje naszym procesem myśliwym i jeśli go nauczymy pesymizmu tylko takie myśli będzie nam dostarczał ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry