bertha
Fanka BB :)
Masakra.... dołujące rzeczywiście...Hejka. Jak smecimy to wszyscy. @ przyszła jak w zegarku. Także oficjalnie rozpoczynam 38 cs. Termin kolejnej @ 1.11.
A poza tym... właśnie przekonałam się o niesprawiedliwości tego świata. Kuzynka lat 40 zaszła w ciążę. 4 dziecko, absolutnie nie planowane. Zalamka totalna. A ja marze by być na jej miejscu. Pytam co nie zabezpieczalas się? A ona mi na to ze w te dni tak, ale w bezpiecznym czasie różnie to bywało. Nos k... człowiek mierzy, sprawdza, monitoruje, nadzoruje i zapisuje, potem bzyka z zegarkim w ręku aby nic nie przeoczyć i ... NIC. I gdzie sprawiedliwość na tym świecie.
Hehehe, dobreWitam się z rana. Jakiś czarny humor mnie dopadł. Dziś rano też siknelam (25dc) i taki oto wynik Zobacz załącznik 776383
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dowal mu i obserwuj sie w tym cyklu zeby wiedzieć kiedy owu była i dobrze wyliczyć termin @Hej jak będziesz wpisywać nowe dane do tabelki to mozesz mi zmienic na 6cs , następna @2.10
Teraz śmiało moge sie zdenerwować na K[emoji14]z tym okresem którego dzisiaj dostałam , idealnie wyszło że owulacja musiała być 19dc ehh już ja sobie z nim pogadam wieczorem,ze albo zabieramy sie porządnie na lipiec bez fochów albo od razu dajmy sobie spokój bo szkoda tylko moich łez i nerwów . Miłego dnia
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja we Wro. Teraz nie pada juz. Ale szaro buro i drogi jeszcze mokre...Cześć witam o poranku.
Bertha w katowicach też tak.leje? Pewnie tak :/
Od prowadziłam młode do przedszkola i juz zaczynam mieć wątpliwości. On chodzi tam od stycznia ale od września robi cyrki że przedszkole złe, że pani krzyczy dzisiaj ze biją dzieci, dzieci też są nie fajne. Już zaczynam wątpić że to tylko wymysły. Rozmawiam z nim ale nie umie powiedzieć jaka panu bije itd. Z wychowawcą rozmawiałam ale mówi że cały dzień też się dobrze bawi a jak się go odbiera jest uśmiechnięty ehhh.
Dzisiaj wtorek a ja bym chciała juz sobotę żeby się testować.
Emsi bolą ciebie piersi może?
Marzę o takim wlasnie skarbie...Dzień dobry
Mi się tydzień słabo zaczął. W pracy stresy, pogoda dobija, mąż też jakiś posępny a mi hormony burzę mózgu robią. Wczoraj ze zmęczenia padłam o 21.00. I wiecie kto mi dodaje skrzydeł i wspiera jak nikt inny? Moja 5letnia Córka. Wczoraj kiedy pociekły mi łzy sama nie wiem czemu, Ola poklepała mnie delikatnie po plecach i ze stoickim spokojem powiedziała: "Spokojnie mamo, nie denerwuj się, oddychaj".
Ech... Życzę każdej z Was takiego Skarbu:*:*:*
Wow, ale niespodzianka, zazdroszczęMegan przykro że @ przyszła
wczoraj u mnie tez nic nie było, ale mąz zabrał mnie na punkt widokowy nad morze więc nie naciskałam. miał wczoraj urodziny,
w sumie oi tak owu już na pewno było bo śluz biały. nie klejący, wiec po ptakach pocieszam się ze może ta owu była zaraz po starankach dwudniowych.
u mojej siostry na 80% bliźniaki!!! a ma już dwójkę.