boli, ja wiem wiem jak mnie bolalo, az serce pekalokolejna kolezanka jest w ciązy... eh....
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Ja tez dziś dołączę do marudzacych...pogoda mnie dobija i moje pozytywne myślenie gdzieś się schowało przed deszczem :/
Pracy ogrom, nie ma czasu na nic i skąd tu siły wykrzesać....eh
Spark współczuję jelitowki. U mnie to cholerstwo juz było kilka razy....pięknie zwala z nóg.
Zdrówka życzę Tobie i wszystkim zasmarkanym [emoji6]
Dużo cierpliwości i siły każdej z nas .... a w szczególności w tym sezonie smutnym....oby krechy się w końcu pojawiły, w szczególności tym zachartowanym staraczkom [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Pracy ogrom, nie ma czasu na nic i skąd tu siły wykrzesać....eh
Spark współczuję jelitowki. U mnie to cholerstwo juz było kilka razy....pięknie zwala z nóg.
Zdrówka życzę Tobie i wszystkim zasmarkanym [emoji6]
Dużo cierpliwości i siły każdej z nas .... a w szczególności w tym sezonie smutnym....oby krechy się w końcu pojawiły, w szczególności tym zachartowanym staraczkom [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Fidzia 1987
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny u mnie chyba nic z tego cyklu bo zostało jeszcze 10 dni do@ i pojawiło mi się pms myślałam, że dziś rozniose koleżanki w pracy także będziemy myśleć nad lipcem.
Kotek 87
Wiem jakie to uczucie .. Mamy pare znajomych którzy dużo sie nasłuchali jak to chodzimy po lekarzach i staramy sie o dziecko .. Znajomi mieli mieć wesele w przyszłym roku wiec nie starali sie aktualnie o dzieciaka .. A tu wpadka szybkie wesele i koleżanka z która widuje sie prawie codziennie jest w 7 miesiącu ciąży i oczywiście juz po szybko zorganizowanym weselu ! Głowa
Do góry !
Wiem jakie to uczucie .. Mamy pare znajomych którzy dużo sie nasłuchali jak to chodzimy po lekarzach i staramy sie o dziecko .. Znajomi mieli mieć wesele w przyszłym roku wiec nie starali sie aktualnie o dzieciaka .. A tu wpadka szybkie wesele i koleżanka z która widuje sie prawie codziennie jest w 7 miesiącu ciąży i oczywiście juz po szybko zorganizowanym weselu ! Głowa
Do góry !
To prawda strasznie dużo dookoła nas tych co to sie nie starają i bach w ciąży. Chociaż mnie osobiście najbardziej wkurza i smuci dawanie złotych rad typu jak odpuścisz to zajdziesz , za bardzo sie spinacz, myślisz za dużo ... itp od osób które żadnego problemu z zajściem w ciąże nie miały albo maja juz dzieci i twierdzą ze chcieli by miec kolejne ale jakoś sie nie starają za bardzo bo nie maja takiego "ciśnienia". Tylko
Cieżko tej presji nie czuć jak starasz sie juz ponad 2lata dopiero o to pierwsze dzieciątko ... ehhh mogłabym tak pisać i pisać... i żalić sie, ale po co? Nic mi to nie da...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cieżko tej presji nie czuć jak starasz sie juz ponad 2lata dopiero o to pierwsze dzieciątko ... ehhh mogłabym tak pisać i pisać... i żalić sie, ale po co? Nic mi to nie da...
no bo najwiecej maja do powiedzenia osoby, ktych problem nie dotyczy i to jest najbardziej wkurzajaceTo prawda strasznie dużo dookoła nas tych co to sie nie starają i bach w ciąży. Chociaż mnie osobiście najbardziej wkurza i smuci dawanie złotych rad typu jak odpuścisz to zajdziesz , za bardzo sie spinacz, myślisz za dużo ... itp od osób które żadnego problemu z zajściem w ciąże nie miały albo maja juz dzieci i twierdzą ze chcieli by miec kolejne ale jakoś sie nie starają za bardzo bo nie maja takiego "ciśnienia". Tylko
Dokładnie ... dzis mówiłam koleżance ze śnił mi sie ze test ciążowy wyszedł mi pozytywny - a ona do mnie ze ja mam juz obsesje ... [emoji15] oczywiście matka 6letniej dziewczynki. Coz czyli wyglada na to ze jestem juz wariatka [emoji51][emoji51]
obsesje? łeeee to 3/4 staraczek ma obsesje ja bym jej dowalila, zamknelaby sie w sekundeDokładnie ... dzis mówiłam koleżance ze śnił mi sie ze test ciążowy wyszedł mi pozytywny - a ona do mnie ze ja mam juz obsesje ... [emoji15] oczywiście matka 6letniej dziewczynki. Coz czyli wyglada na to ze jestem juz wariatka [emoji51][emoji51]
reklama
Hehe skąd ja to znam naczytałam sie dużo na ten temat ,, wyluzujcie bo dużo zależy do psychiki '' jakoś u mnie to sie nie sprawdza
Z drugiej strony dziewczyny czasami dużo zależy od faceta ale i o to czy u nas wsystko jest ok ! Dostałam właśnie skierowanie od Ginekologa na badanie drożności jajowodów .. Z tego co mówiła Pani ginekolog jest prawdopodobieństwo ze z powodu operacji wyrostka robaczkowego moge mieć niedrożone jajowody wiec kolejny cel do zdobycia przede mną !
Z drugiej strony dziewczyny czasami dużo zależy od faceta ale i o to czy u nas wsystko jest ok ! Dostałam właśnie skierowanie od Ginekologa na badanie drożności jajowodów .. Z tego co mówiła Pani ginekolog jest prawdopodobieństwo ze z powodu operacji wyrostka robaczkowego moge mieć niedrożone jajowody wiec kolejny cel do zdobycia przede mną !