boli, ja wiemkolejna kolezanka jest w ciązy... eh....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
boli, ja wiemkolejna kolezanka jest w ciązy... eh....
no bo najwiecej maja do powiedzenia osoby, ktych problem nie dotyczy i to jest najbardziej wkurzajaceTo prawda strasznie dużo dookoła nas tych co to sie nie starają i bach w ciąży. Chociaż mnie osobiście najbardziej wkurza i smuci dawanie złotych rad typu jak odpuścisz to zajdziesz , za bardzo sie spinacz, myślisz za dużo ... itp od osób które żadnego problemu z zajściem w ciąże nie miały albo maja juz dzieci i twierdzą ze chcieli by miec kolejne ale jakoś sie nie starają za bardzo bo nie maja takiego "ciśnienia". Tylko
Cieżko tej presji nie czuć jak starasz sie juz ponad 2lata dopiero o to pierwsze dzieciątko ... ehhh mogłabym tak pisać i pisać... i żalić sie, ale po co? Nic mi to nie da...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
obsesje? łeeee to 3/4 staraczek ma obsesjeDokładnie ... dzis mówiłam koleżance ze śnił mi sie ze test ciążowy wyszedł mi pozytywny - a ona do mnie ze ja mam juz obsesje ... [emoji15] oczywiście matka 6letniej dziewczynki. Coz czyli wyglada na to ze jestem juz wariatka [emoji51][emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom