reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Mam nową teorie: skoro pik był w sobotę rano to owulacja mogła być w poniedziałek dopiero więc jestem 7dpo a nie 8dpo 😁 Bo ten prożek coś wysoki jak na 8dpo u mnie :-)

reklama
Dlatego warto powtórzyć. Fakt kiedy była owulacja nie ma znaczenia przy przyroście.
Chodzi mi o to że przyrost jest w normie a każda beta kiedyś musi zacząć od zera i może się rozkręcić. A z owulacją chodzi mi o to że gdyby była miesiąc temu to już dawno powinien być inny wynik bety wg mnie

jak to obliczylas ? Bo kalkulator pokazuje co innego , przyrost w normie . W ciągu 72h powinno być min 116% , w ciągu 48h min 66%
No ale Justyna ma przyrost z 72h a nie 48..
Sama się już pogubiłam jak te przyrost liczycie i skad się wzięło 116%, ale tu z 72h jest 75%, więc wg tego co napisałaś nie jest w normie.

No ale Justyna ma przyrost z 72h a nie 48..
Sama się już pogubiłam jak te przyrost liczycie i skad się wzięło 116%, ale tu z 72h jest 75%, więc wg tego co napisałaś nie jest w normie.
jest 75 % w ciągu 48h tak to dzieli kalkulator , więc jest w normie . Nie ma co się nakręcać od razu , beta nie zawsze od razu rośnie po 200% . Ja pierwszy miałam wysoki a kolejny jak sprawdzałam to miałam 80% , w normie ale też się zestresowałam a narazie wszystko jest dobrze . Trzeba myśleć pozytywnie , najlepiej sprawdzić za 2 dni

Dziewczyny wrzuciłam w kalkulator i dołączam zdjęcie wychodzi 80.9% średni dwudniowy wiadomo nie jest wysoki, a @klaudia16 chodziło pewnie o to że po 72 h przyrost powinien być 114% bo też o tym czytałam.. mi wychodzi jakoś 130% na 3 dniowym to też niewiele ale niby w normie.. w środę pójdę na betę to wszystko się wyjaśni :)

Załączniki

• IMG_2954.jpeg
    IMG_2954.jpeg
    136,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Dziewczyny wrzuciłam w kalkulator i dołączam zdjęcie wychodzi 80.9% średni dwudniowy wiadomo nie jest wysoki, a @klaudia16 chodziło pewnie o to że po 72 h przyrost powinien być 114% bo też o tym czytałam.. mi wychodzi jakoś 130% na 3 dniowym to też niewiele ale niby w normie.. w środę pójdę na betę to wszystko się wyjaśni :)
trzymam kciuki 🤞☺️

Do góry