Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mysle ze Iza moze byc w ciazy...Nie wiem co się ostatnio dzieje z tą aplikacja , jakoś dziwnie się kopiuje .
Iza testy ciążowe bedą pokazywać pozytywny dopóki beta całkowicie nie zejdzie . Po prostu masz jeszcze hormony ciążowe w krwi i moczu .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadzam się z tą opinią. Iza będzie dobrze, trzymam kciuki. Na moje test od momentu krwawienia powinien być coraz bledszy a nie przybierać koloru. Znam osobę która dowiedziała się o ciąży w 4 miesiącu, bo miała normalne miesiączki. Nie jakieś tam plamienia.A ja mysle ze Iza moze byc w ciazy...
Przy becie 25 Iza miala delikatna kreseczka i zaraz zaczela plamic to beta powinna spadac. Zrobila test ostatnio i pozytyw ze nic nie trzeba sie dopatrywac i domyslac...
Ale ja moge sie nie znac bo nie jestem specem w tym temacie.
Trzymam mocno za Ize kciuki zeby bylo wszystko dobrze.
Po moich dwoch poronieniach (lyzeczkowaniach) objawy od eazu ustapily. Ale kazda inaczej moze zareagowac
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mocno trzymam kciuki za CiebieTak w piątek beta wynosiła 25 a na tescie były delikatne kreseczki. W sobotę wieczorem dostałam już plamienia w niedzielę wyglądało jak moja normalna @. Jedyne co mnie zastanowiło to to że zawsze na drugi dzień @ piersi już mnie nie bola a tu dalej boli więc zrobiłam test .odrazu kreska się pokazała. A plamienie mam krwią raz jest ciemna krew raz jasna żadnych skrzepow nic i to jest dziwne. . Zaraz mam wizytę u lekarza i się okaże co jest. Nie liczę niewiadomo na co,aby nie pozamaciczna. Tego się boję.