reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Bertha,

wiesz, że tu nie jeden już cień zwiastował dzidzię:) Może wstaw zdjęcie i zobaczymy? Trzymam paluszki za Ciebie:)

Tak wiem :) ale ja miałam pregnyl podawany wiec jest niebezpieczeństwo ze to on. Do 10 dni utrzymuje sie w organizmie a niektórym i dłużej. Ja mam dzisiaj dopiero 10dpo i 10 po zastrzyku pregnylu wiec jeszcze jest czas.
Musze sie zalogować przez strone www zeby wstawić zdjęcie - przez appkę na iPhonie wciaz ta funkcja nie działa.

reklama
Mikaducha a Ty jak tam?:)

No ja ominęłam centralnie wszystkie dni płodne w pierwszym cyklu - planując moją Dziewczynkę:) Może pamiętacie. Omskło mi się całkowicie. Ale teraz właśnie mam 7 dc i zaczynamy przytulaski:) Najlepsze, że mój M. jest cały "zwarty i gotowy" - trzymajcie kciuki Dziewczyny:)

Bertha to powodzenia jutro :)
Delli super!
Fidzia juz nie dlugo jakis bogacz chce kolonizacji Marsa, to moze wrócą na "stare smieci" ;p
Kolekcjonerka u mnie pogoda zapowiada się ok ;)
Ja bete chyba po pracy odbiorę dopiero :/ ale strasznie sie stresuje... w nocy zamiast spać myslalam nad scenariuszami, i jak bedzie negatywna(a mam dziwne pprzeczucie ze tak bedzie) to miesiac przerwy (nie od forum oczywiscie:p) badanie hsg i zobaczymy. Nie bede sie przyjmowała :)

Spark, a ty sikanca nie powtarzalas? :) wiem ze betę odbierasz dzisiaj ale tyle nam emocji tym samym fundujesz... ;)

No ja ominęłam centralnie wszystkie dni płodne w pierwszym cyklu - planując moją Dziewczynkę:) Może pamiętacie. Omskło mi się całkowicie. Ale teraz właśnie mam 7 dc i zaczynamy przytulaski:) Najlepsze, że mój M. jest cały "zwarty i gotowy" - trzymajcie kciuki Dziewczyny:)
Taaak, planowalas dziewczynke, faktycznie :) rozumiem, ze teraz nie nastawiasz sie na plec, byle nie ominac "tego" momentu?! :D
Co to M. - tak ma być ! :D kciuki !

post: 14390569, member: 159090"]Spark, a ty sikanca nie powtarzalas? :) wiem ze betę odbierasz dzisiaj ale tyle nam emocji tym samym fundujesz... ;)
Haha stwierdzilam, że zbyt ciężko ciężko pracuje, żeby wydawać pieniądze na kolejny test który nic mi nie powie :p

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Hej Dziewczynki - serdeczne gratulacje dla nowych "ciężaróweczek" :) Chwilę nie zaglądałam i tyle pozytywnych informacji, że aż serce rośnie!
Iza - będziesz szła na betę? Twój test wskazuje ciążę:) Moja Koleżanka miała dwie @ zanim spostrzegła, że jest w ciąży. Mówiła, że były jedynie nieco bardziej skąpe - Ty też tak masz - życzę Ci z całego serca dużego przyrostu bety:)
Bety nie mam gdzie zrobić ale wybieram się do innego lekarza może mnie przyjmą. Niewiem czy coś z tego będzie bo od niedzieli mam takie troszkę większe plamienia,dzisiaj to już 6 dzień ale piersi dalej mnie bolą więc niewiem co jest grane.

Na zdjęciu naprawde nic nie widać. Na żywo zakładam ze nikt oprócz mnie tez nic nie widzi :D

Ale mysle ze jutro juz organizm bedzie czysty z pregnylu i dopiero mogę traktować testy jako rzetelne.

Załączniki

• IMG_4305.JPG
    IMG_4305.JPG
    490,9 KB · Wyświetleń: 84
Tak wiem :) ale ja miałam pregnyl podawany wiec jest niebezpieczeństwo ze to on. Do 10 dni utrzymuje sie w organizmie a niektórym i dłużej. Ja mam dzisiaj dopiero 10dpo i 10 po zastrzyku pregnylu wiec jeszcze jest czas.
Musze sie zalogować przez strone www zeby wstawić zdjęcie - przez appkę na iPhonie wciaz ta funkcja nie działa.

Działa, dziala ;-) ja wstawiłam zdjęcie przez aplikacje na iPhone ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Delli - piękne krechy ;)
Spark , emsi , vanilia , bertha - jesteście kochane [emoji182]
Gdyby nie wy dziewczyny to chyba bym tu dzisiaj nie pisała .. No niestety , skusiłam sie przed chwilą na ten facelle czulosci 25 i ..no wiadomo co zobaczylam :(( spróbuje jutro w dzien spodziewanej @ jeszcze tym pinkiem o czułości 10 i jak wyjdzie znowu jedna krecha to czekam az przyjdzie@ . Po małpie lece do rossmana po lepsze testy owu i postaramy sie jeszcze o dzidzie na lipiec a jak nie wyjdzie to wybieram sie do lekarza .. Za duzo łez i nerwów mnie to kosztuje , a ja jestem wyjątkowo wrażliwa .. Jest jedyna nadzieja ze owu mialam dużo później niż powinna być i jeśli byla wtedy kiedy myśle to dzisiaj jest 10 lub 11dpo . Miłego dnia :* i Spark czekam na dobre info od Ciebie :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry