reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak w piątek beta wynosiła 25 a na tescie były delikatne kreseczki. W sobotę wieczorem dostałam już plamienia w niedzielę wyglądało jak moja normalna @. Jedyne co mnie zastanowiło to to że zawsze na drugi dzień @ piersi już mnie nie bola a tu dalej boli więc zrobiłam test .odrazu kreska się pokazała. A plamienie mam krwią raz jest ciemna krew raz jasna żadnych skrzepow nic i to jest dziwne. . Zaraz mam wizytę u lekarza i się okaże co jest. Nie liczę niewiadomo na co,aby nie pozamaciczna. Tego się boję.
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkich.
Megan22 a myślałam że może będzie pozytyw no ale jak owulacja Ci się przesunela to może jeszcze jest nadzieja. :)
Izabela, ja też mieszkam w de, ale na szczęście koło polskiej granicy, więc na betę leciałam zawsze po polskiej stronie.
Wiem, że w de zlewaja, pamiętam jak byłam w ciąży i zaczęłam krwawic to odesłali mnie do domu bez niczego tłumacząc, że może to normalne i w ogóle mnie nawet nie zbadali, chociaz przez ten czas co rozmawialam z lekarzem mogli by to zrobic, koszmar. Teraz zmieniłam ginekologa i bylam w pl prywatnie się przebadac czy wszystko dobrze.
Posmece, wybaczcie... ale powiem szczerze, że trochę się podlamalam ta @ myślałam, że skoro się wcześniej nie staraliśmy i się udało od razu to teraz też. Wiem, że raczej mniejszości wychodzi za 1 razem, ale z uwagi na to, że poronilam teraz boję się, że może będę mieć jakieś problemy :(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki za kciuki ;)
Dzwoniłam właśnie po wynik, niestety ujemny... tak jak myślałam... niby wiedziałam a jednak mi mega smutno.
No trudno. Teraz chyba bede musiala te hormony zbadać skoro owulacyne takie wychodza, ahh...
Trzymam kciuki za resztę !;)

Tak w piątek beta wynosiła 25 a na tescie były delikatne kreseczki. W sobotę wieczorem dostałam już plamienia w niedzielę wyglądało jak moja normalna @. Jedyne co mnie zastanowiło to to że zawsze na drugi dzień @ piersi już mnie nie bola a tu dalej boli więc zrobiłam test .odrazu kreska się pokazała. A plamienie mam krwią raz jest ciemna krew raz jasna żadnych skrzepow nic i to jest dziwne. . Zaraz mam wizytę u lekarza i się okaże co jest. Nie liczę niewiadomo na co,aby nie pozamaciczna. Tego się boję.
Iza trzymam kciuki. Na pewno będzie dobrze !!!!!!!!

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Przynajmniej nie będę się musiała tłumaczyć dlaczego nie piję winka na jutrzejszych urodzinach, bo czuję, że wypije go sporo... :D (smiech przez lzy :) )
Ale prezent na dzień chłopaka dla T., nie ma co...
Naprawdę ciężej jest mi Jemu powiedzieć niż samej sobie z tym poradzić, wrrrr!
29 cykl...

Przynajmniej nie będę się musiała tłumaczyć dlaczego nie piję winka na jutrzejszych urodzinach, bo czuję, że wypije go sporo... :D (smiech przez lzy :) )
29 cykl...
biedna :( mam ochote Cie przytulic i pocieszyc

29 cykl...
Nie załamuj sie Spark, pij jutro winko śmiało z nadzieją i nowym toastem, żeby się udało. Pozdrawiam

reklama
Do góry