reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Delli - piękne krechy ;)
Spark , emsi , vanilia , bertha - jesteście kochane [emoji182]
Gdyby nie wy dziewczyny to chyba bym tu dzisiaj nie pisała .. No niestety , skusiłam sie przed chwilą na ten facelle czulosci 25 i ..no wiadomo co zobaczylam :(( spróbuje jutro w dzien spodziewanej @ jeszcze tym pinkiem o czułości 10 i jak wyjdzie znowu jedna krecha to czekam az przyjdzie@ . Po małpie lece do rossmana po lepsze testy owu i postaramy sie jeszcze o dzidzie na lipiec a jak nie wyjdzie to wybieram sie do lekarza .. Za duzo łez i nerwów mnie to kosztuje , a ja jestem wyjątkowo wrażliwa .. Jest jedyna nadzieja ze owu mialam dużo później niż powinna być i jeśli byla wtedy kiedy myśle to dzisiaj jest 10 lub 11dpo . Miłego dnia :* i Spark czekam na dobre info od Ciebie :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

To dalej trzymam kciuki!! :) a skąd wrażenie ze owu mogla byc pozniej? Jakie objawy miałaś ?

To dalej trzymam kciuki!! :) a skąd wrażenie ze owu mogla byc pozniej? Jakie objawy miałaś ?
Dziękuje ,przydadzą sie[emoji14]mojemu K nawet nie mowie ze dzisiaj zrobilam i byl negatyw ,bo by sie pewnie zalamał :) wiesz co , bo robiłam te lipne testy owu i w jeden dzien chyba 17dc wyszła najciemniejsza kreska z tych bledszych a nastepnego dnia juz jasniejsza . Poza tym od 17dc do 19/20 gdzies, mialam dużo śluzu , takiego ktory ostatnio byl od 12 do 17 ale 15-17 bylo go tyle ze musialam sie przebierac a mysmy juz od 15 dc nic nie działali[emoji14]a teraz ostatnie przytulanki byly koło północy 17dc :) mam nadzieje że cos z tego zrozumialaś:D haha

Dziękuje ,przydadzą sie[emoji14]mojemu K nawet nie mowie ze dzisiaj zrobilam i byl negatyw ,bo by sie pewnie zalamał :) wiesz co , bo robiłam te lipne testy owu i w jeden dzien chyba 17dc wyszła najciemniejsza kreska z tych bledszych a nastepnego dnia juz jasniejsza . Poza tym od 17dc do 19/20 gdzies, mialam dużo śluzu , takiego ktory ostatnio byl od 12 do 17 ale 15-17 bylo go tyle ze musialam sie przebierac a mysmy juz od 15 dc nic nie działali[emoji14]a teraz ostatnie przytulanki byly koło północy 17dc :) mam nadzieje że cos z tego zrozumialaś:D haha

No to mogło tak być mi też na owu sciemniala jedna za wcześnie ale nie była ciemniejsze od kontrolnej a następnego dnia jasniejsza ale teraz wiem ze to nie był pozytyw po innych objawach. I w końcu owu wg mnie była 19dc, a skończyliśmy działać 18. Jak dzialaliscie 17 to może się udać :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

No to mogło tak być mi też na owu sciemniala jedna za wcześnie ale nie była ciemniejsze od kontrolnej a następnego dnia jasniejsza ale teraz wiem ze to nie był pozytyw po innych objawach. I w końcu owu wg mnie była 19dc, a skończyliśmy działać 18. Jak dzialaliscie 17 to też mogło się udać :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze tak bedzie[emoji14]narazie podbrzusze znowu nie boli i czuje sie ok[emoji14]lece troche poplotkowac do tej kumpeli ktora jest w ciązy bo mieszka obok mnie[emoji14]i takie pytanko dla dziewczyn które juz byly w ciazy[emoji14]bo ją co noc od wtorku łapie straszny ból w rece , az bidulka spac nie moze[emoji14]mówi ze tak jakby kosci ja bolały czy cos .. A w dzien jest ok :) jest prawie w 7msc..miała któraś cos takiego ?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Bety nie mam gdzie zrobić ale wybieram się do innego lekarza może mnie przyjmą. Niewiem czy coś z tego będzie bo od niedzieli mam takie troszkę większe plamienia,dzisiaj to już 6 dzień ale piersi dalej mnie bolą więc niewiem co jest grane.[/QUOTE]

No faktycznie te piersi to dziwne, że bolą - bo po @ wszystkie dolegliwości przechodzą.
A nie masz czasem takiego zasinienia tam? To tej jest objaw.

Bety nie mam gdzie zrobić ale wybieram się do innego lekarza może mnie przyjmą. Niewiem czy coś z tego będzie bo od niedzieli mam takie troszkę większe plamienia,dzisiaj to już 6 dzień ale piersi dalej mnie bolą więc niewiem co jest grane.

No faktycznie te piersi to dziwne, że bolą - bo po @ wszystkie dolegliwości przechodzą.
A nie masz czasem takiego zasinienia tam? To tej jest objaw.[/QUOTE]
Dlatego wczoraj zrobiłam test bo to dziwne że dalej bolą. No i wyszedł normalny pozytyw i już sama nie wiem co jest grane. Ale czekam na swoją kolej u lekarza i będę wiedziała co i jak. Aby to nie była pozamaciczna.

Na zdjęciu naprawde nic nie widać. Na żywo zakładam ze nikt oprócz mnie tez nic nie widzi :D

Ale mysle ze jutro juz organizm bedzie czysty z pregnylu i dopiero mogę traktować testy jako rzetelne.

Bardzo ci tych 2 kreseczek życzę !!! Abyś spełniła swoje marzenia .
Dla wszystkich starających się życzę tego samego !!! Nie traćmy nadziei !!! Przecież kiedyś musi przyjść ten dzień .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nie masz czasem takiego zasinienia tam? To tej jest objaw.
Dlatego wczoraj zrobiłam test bo to dziwne że dalej bolą. No i wyszedł normalny pozytyw i już sama nie wiem co jest grane. Ale czekam na swoją kolej u lekarza i będę wiedziała co i jak. Aby to nie była pozamaciczna.[/QUOTE]

Iza tak jak ci pisałam ostatnio to mnie też jeszcze bolą i to dość mocno a po ostatnim łyzeczkowaniu bolały jeszcze przez 2 tygodnie od skończenia krwawienia . Beta musiała spaść . Ale jak się martwisz to pójdź gdzies do lekarza i sparawdz czy beta spada , żeby czasami się zaśniad nie zrobił .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry