Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przynajmniej nie będę się musiała tłumaczyć dlaczego nie piję winka na jutrzejszych urodzinach, bo czuję, że wypije go sporo... (smiech przez lzy )
Ale prezent na dzień chłopaka dla T., nie ma co...
Naprawdę ciężej jest mi Jemu powiedzieć niż samej sobie z tym poradzić, wrrrr!
29 cykl...
To jeszcze trochę musisz wytrzymać, ale mocno trzymam kciuki żeby to było to. :*Karolka może kto wie, test planuje zrobić za tydzień w niedzielę ( o ile wytrzymam).
Zastanawia mnie to bo to byłaby ciąża na bardzo wczesnym etapie. Dzisiaj miałabym 2 tydzień i 5 dzień gdyby to była ciąża. Choć pewnie sie nakręcam.
Dziękuje ,przydadzą sie[emoji14]mojemu K nawet nie mowie ze dzisiaj zrobilam i byl negatyw ,bo by sie pewnie zalamał wiesz co , bo robiłam te lipne testy owu i w jeden dzien chyba 17dc wyszła najciemniejsza kreska z tych bledszych a nastepnego dnia juz jasniejsza . Poza tym od 17dc do 19/20 gdzies, mialam dużo śluzu , takiego ktory ostatnio byl od 12 do 17 ale 15-17 bylo go tyle ze musialam sie przebierac a mysmy juz od 15 dc nic nie działali[emoji14]a teraz ostatnie przytulanki byly koło północy 17dc mam nadzieje że cos z tego zrozumialaś haha
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom