reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to sie raczej nie stresuje.. Chyba po prostu wczorajsza wizyta mnie rozczarowała. Dostrzegam pewne plusy tego, ze wszystko miałoby sie przeciągnąć o 2 tygodnie np.. ;) ale chciałabym wiedziec, w którym tygodniu jest moje maleństwo, zeby moc sobie czytac kalendarz na bierzaco i.. Notować :)

Dziekuje za wsparcie. Zawsze mozna na Was liczyć :)

reklama
To mój dzisiejszy test - na pocieszenie zrobiłam ;)

Piękne te krechy!!! :)
Chyba na tak wczesnym etapie nic wiecej na wizycie nie jest gin w stanie powiedziec..nic sie nie smutkaj. A jak ci sie czas dłuży to umów sie za tydzień do innego :)

Spark, Megan jak tam?? :)
Ja tez zaraz wstaje i sikam ale u mnie jeszcze wczesnie bo 10dpo.

U mnie jest dla normalnego człowieka biel vizira. Ja widze cien, natomiast to ten sam od kilku dni lub malejący, wiec mysle ze to resztki pregnylu. Jutro znowu siknę i zobaczymy. Jutro juz powinien zniknąć całkowicie.

U mnie jest dla normalnego człowieka biel vizira. Ja widze cien, natomiast to ten sam od kilku dni lub malejący, wiec mysle ze to resztki pregnylu. Jutro znowu siknę i zobaczymy. Jutro juz powinien zniknąć całkowicie.

Hej Bertha,

wiesz, że tu nie jeden już cień zwiastował dzidzię:) Może wstaw zdjęcie i zobaczymy? Trzymam paluszki za Ciebie:)

Hej Dziewczynki - serdeczne gratulacje dla nowych "ciężaróweczek" :) Chwilę nie zaglądałam i tyle pozytywnych informacji, że aż serce rośnie!
Iza - będziesz szła na betę? Twój test wskazuje ciążę:) Moja Koleżanka miała dwie @ zanim spostrzegła, że jest w ciąży. Mówiła, że były jedynie nieco bardziej skąpe - Ty też tak masz - życzę Ci z całego serca dużego przyrostu bety:)

Bertha to powodzenia jutro :)
Delli super!
Fidzia juz nie dlugo jakis bogacz chce kolonizacji Marsa, to moze wrócą na "stare smieci" ;p
Kolekcjonerka u mnie pogoda zapowiada się ok ;)
Ja bete chyba po pracy odbiorę dopiero :/ ale strasznie sie stresuje... w nocy zamiast spać myslalam nad scenariuszami, i jak bedzie negatywna(a mam dziwne pprzeczucie ze tak bedzie) to miesiac przerwy (nie od forum oczywiscie:p) badanie hsg i zobaczymy. Nie bede sie przyjmowała :)

Hej Dziewczynki - serdeczne gratulacje dla nowych "ciężaróweczek" :) Chwilę nie zaglądałam i tyle pozytywnych informacji, że aż serce rośnie!
Iza - będziesz szła na betę? Twój test wskazuje ciążę:) Moja Koleżanka miała dwie @ zanim spostrzegła, że jest w ciąży. Mówiła, że były jedynie nieco bardziej skąpe - Ty też tak masz - życzę Ci z całego serca dużego przyrostu bety:)
Mikaducha a Ty jak tam?:)

Dziewczyny jesteście super .... mimo stresów, vizira pełne energii od samego rana ... tak trzymać [emoji6]
Ja juz mam dawkę tej energii.....Megan teraz następna leci do Ciebie ... wskakuj na forum [emoji12] ... no dobra wyspij się, bo dziś masz wolne ale nie za długo [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to sie raczej nie stresuje.. Chyba po prostu wczorajsza wizyta mnie rozczarowała. Dostrzegam pewne plusy tego, ze wszystko miałoby sie przeciągnąć o 2 tygodnie np.. ;) ale chciałabym wiedziec, w którym tygodniu jest moje maleństwo, zeby moc sobie czytac kalendarz na bierzaco i.. Notować :)

Dziekuje za wsparcie. Zawsze mozna na Was liczyć :)

Delli - ja pamiętam pierwszą wizytę - ja cała podekscytowana - a Pani doktor - widzę ładny pęcherzyk ciążowy i nic więcej. Kazała przyjść za 4 tyg - i mówię Ci, to były moje najdłuższe 4 tyg w życiu. Czasem Ci lekarze podchodzą tak instrumentalnie i niestety mało empatycznie. Być może tak muszą robić, ale my to przeżywamy. Uszy do góry i troszkę cierpliwości a zobaczysz piękne serduszko:) Buziole.

Do góry