Ooo no popatrz a gdzie dokladnie mieszkasz ?Powaznie jestes z Kato? Ja z okolic Katowic
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo no popatrz a gdzie dokladnie mieszkasz ?Powaznie jestes z Kato? Ja z okolic Katowic
To pilnujmy się wzajemnie ... będzie łatwiej .... [emoji12]Mam nadzieję że tym razem wytrzymam do terminu @, bo za bardzo swiruje jak robie testy
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Piekary
Ja też Kato! [emoji16]Powaznie jestes z Kato? Ja z okolic Katowic
Ja miałam codziennie i zaskoczyła w pierwszym cyklu.Dziewczyny mam pytanie czy w dni płodne przytulanki macie codziennie czy co drugi dzień? Jedni mówią, żeby codziennie a inni, żeby robić przerwy i bądź tu mądry człowieku.
A centrum czy jakaś dzielnica obok ?
A w którym szpitalu rodziłaś ?Same ślązaczki ja też z okolic Katowic. Pierwszą córcie rodziłam w Kato
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
buuuuuSpokojnie spokojnie juz jestem
Niestety raczej nic z tego