reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mialam isc rano ale moj facet za pozno z praxy wrocil. Nie wiem czy po pracy gdzies sie da ;)
Kciuki Megan nadaaal! ;)
A gdzie mieszkasz ? Ja w Katowicach[emoji14]tutaj tyle mozliwosci aż kusi , ale wole poczekac[emoji14]tu gdzie pracuje to obok dwie przychodnie gdzie bete robią[emoji14]Może na necie poszukaj , znajdź numer tel i sie zapytaj[emoji14]?
Dzięki i wzajemnie :* a własnie sie kapłam ze ta biala krecha to takie łączenie czy cos[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapmarta bardzo bym chciała byc Czerwcowka !! Jak widze tyle dobrych wieści to aż sie chce fruwać z radości !! Ale niestety mam przeczucia ze nic z tego ;-( chociaż jeszcze 10dni do @@@

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tabeleczka,
buźki się zbuntowały i przestały działać więc są serduszka <3
Mamuniol jak sytuacja, testujesz?
Zobacz załącznik 775409

U mnie dziś w końcu skok temp i ovufriend wyznaczył mi owu na 16dc,
choć niewiem czy ta dzisiejsza temp jest ok, bo musiałam wstać na chwilę o 5 w nocy, a mierzyłam o 7:30
To tak jak u mnie, zatem kiedy zaczynamy testy ? [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak , dlatego do soboty jeszcze na spokojnie do tego podchodze:p
A co U ciebie a raczej u Was słuchac? :)

u nas podobno wszystko ok. Pisalam wczoraj po wizycie. MAlenstwo ma ok 4 cm i bije serduszko. Moze za dwa tyg bedzie wiecej widac. Podobno ma byc bardzo dluga wizyta.
A za Ciebie trzymam mocno kciuki:)

u nas podobno wszystko ok. Pisalam wczoraj po wizycie. MAlenstwo ma ok 4 cm i bije serduszko. Moze za dwa tyg bedzie wiecej widac. Podobno ma byc bardzo dluga wizyta.
A za Ciebie trzymam mocno kciuki:)
O matko wybacz[emoji14]musiało mi gdzieś umknąć[emoji14]no to ładnie , ciesz sie kazdym dniem i nie zamartwiaj:p mam nadzieje ze po następnej wizycie będziesz juz spokojniejsza:p
Dziękuje :)

A gdzie mieszkasz ? Ja w Katowicach[emoji14]tutaj tyle mozliwosci aż kusi , ale wole poczekac[emoji14]tu gdzie pracuje to obok dwie przychodnie gdzie bete robią[emoji14]Może na necie poszukaj , znajdź numer tel i sie zapytaj[emoji14]?
Dzięki i wzajemnie :* a własnie sie kapłam ze ta biala krecha to takie łączenie czy cos[emoji14]

Powaznie jestes z Kato? Ja z okolic Katowic :D

reklama
[QUOTE="Aleksandrax, post: 14385073, member: 149438:Mam nadzieję że tym razem wytrzymam do terminu @, bo za bardzo swiruje jak robie testy

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Ja nie wytrzymałam i zobacz co mam...same problemy :p

Do góry