Haha albo to tak miało być [emoji23]Cos co nie wyglada tak jak powinno[emoji14]ale dzieki
Megan ja u Ciebie tez widze biala kreche, moze barwnika braklo
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha albo to tak miało być [emoji23]Cos co nie wyglada tak jak powinno[emoji14]ale dzieki
Megan ja u Ciebie tez widze biala kreche, moze barwnika braklo
A gdzie mieszkasz ? Ja w Katowicach[emoji14]tutaj tyle mozliwosci aż kusi , ale wole poczekac[emoji14]tu gdzie pracuje to obok dwie przychodnie gdzie bete robią[emoji14]Może na necie poszukaj , znajdź numer tel i sie zapytaj[emoji14]?Mialam isc rano ale moj facet za pozno z praxy wrocil. Nie wiem czy po pracy gdzies sie da
Kciuki Megan nadaaal!
To tak jak u mnie, zatem kiedy zaczynamy testy ? [emoji12]Tabeleczka,
buźki się zbuntowały i przestały działać więc są serduszka <3
Mamuniol jak sytuacja, testujesz?
Zobacz załącznik 775409
U mnie dziś w końcu skok temp i ovufriend wyznaczył mi owu na 16dc,
choć niewiem czy ta dzisiejsza temp jest ok, bo musiałam wstać na chwilę o 5 w nocy, a mierzyłam o 7:30
u nas podobno wszystko ok. Pisalam wczoraj po wizycie. MAlenstwo ma ok 4 cm i bije serduszko. Moze za dwa tyg bedzie wiecej widac. Podobno ma byc bardzo dluga wizyta.Tak , dlatego do soboty jeszcze na spokojnie do tego podchodze
A co U ciebie a raczej u Was słuchac?
O matko wybacz[emoji14]musiało mi gdzieś umknąć[emoji14]no to ładnie , ciesz sie kazdym dniem i nie zamartwiaj mam nadzieje ze po następnej wizycie będziesz juz spokojniejszau nas podobno wszystko ok. Pisalam wczoraj po wizycie. MAlenstwo ma ok 4 cm i bije serduszko. Moze za dwa tyg bedzie wiecej widac. Podobno ma byc bardzo dluga wizyta.
A za Ciebie trzymam mocno kciuki
Mam nadzieję że tym razem wytrzymam do terminu @, bo za bardzo swiruje jak robie testyTo tak jak u mnie, zatem kiedy zaczynamy testy ? [emoji12]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Powaznie jestes z Kato? Ja z okolic KatowicA gdzie mieszkasz ? Ja w Katowicach[emoji14]tutaj tyle mozliwosci aż kusi , ale wole poczekac[emoji14]tu gdzie pracuje to obok dwie przychodnie gdzie bete robią[emoji14]Może na necie poszukaj , znajdź numer tel i sie zapytaj[emoji14]?
Dzięki i wzajemnie :* a własnie sie kapłam ze ta biala krecha to takie łączenie czy cos[emoji14]