reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mialam isc rano ale moj facet za pozno z praxy wrocil. Nie wiem czy po pracy gdzies sie da ;)
Kciuki Megan nadaaal! ;)
A gdzie mieszkasz ? Ja w Katowicach[emoji14]tutaj tyle mozliwosci aż kusi , ale wole poczekac[emoji14]tu gdzie pracuje to obok dwie przychodnie gdzie bete robią[emoji14]Może na necie poszukaj , znajdź numer tel i sie zapytaj[emoji14]?
Dzięki i wzajemnie :* a własnie sie kapłam ze ta biala krecha to takie łączenie czy cos[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapmarta bardzo bym chciała byc Czerwcowka !! Jak widze tyle dobrych wieści to aż sie chce fruwać z radości !! Ale niestety mam przeczucia ze nic z tego ;-( chociaż jeszcze 10dni do @@@

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tabeleczka,
buźki się zbuntowały i przestały działać więc są serduszka <3
Mamuniol jak sytuacja, testujesz?
Zobacz załącznik 775409

U mnie dziś w końcu skok temp i ovufriend wyznaczył mi owu na 16dc,
choć niewiem czy ta dzisiejsza temp jest ok, bo musiałam wstać na chwilę o 5 w nocy, a mierzyłam o 7:30
To tak jak u mnie, zatem kiedy zaczynamy testy ? [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak , dlatego do soboty jeszcze na spokojnie do tego podchodze:p
A co U ciebie a raczej u Was słuchac? :)

u nas podobno wszystko ok. Pisalam wczoraj po wizycie. MAlenstwo ma ok 4 cm i bije serduszko. Moze za dwa tyg bedzie wiecej widac. Podobno ma byc bardzo dluga wizyta.
A za Ciebie trzymam mocno kciuki:)

u nas podobno wszystko ok. Pisalam wczoraj po wizycie. MAlenstwo ma ok 4 cm i bije serduszko. Moze za dwa tyg bedzie wiecej widac. Podobno ma byc bardzo dluga wizyta.
A za Ciebie trzymam mocno kciuki:)
O matko wybacz[emoji14]musiało mi gdzieś umknąć[emoji14]no to ładnie , ciesz sie kazdym dniem i nie zamartwiaj:p mam nadzieje ze po następnej wizycie będziesz juz spokojniejsza:p
Dziękuje :)

A gdzie mieszkasz ? Ja w Katowicach[emoji14]tutaj tyle mozliwosci aż kusi , ale wole poczekac[emoji14]tu gdzie pracuje to obok dwie przychodnie gdzie bete robią[emoji14]Może na necie poszukaj , znajdź numer tel i sie zapytaj[emoji14]?
Dzięki i wzajemnie :* a własnie sie kapłam ze ta biala krecha to takie łączenie czy cos[emoji14]

Powaznie jestes z Kato? Ja z okolic Katowic :D

reklama
[QUOTE="Aleksandrax, post: 14385073, member: 149438:Mam nadzieję że tym razem wytrzymam do terminu @, bo za bardzo swiruje jak robie testy

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Ja nie wytrzymałam i zobacz co mam...same problemy :p

Do góry