reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux, ja nie liczę owu i dni plodnych bo mam wszystkie cykle monitorowane i bez leków nie występuje u mnie owulacja. Nie zawsze nawet leki pomogą. Pregnyl podany zbyt późno czyli przy 19+mm nie powoduje pęknięcia pęcherzyków (pieprzony LUF), a bez stymulacji pęcherzyki nie przekraczają 16mm.

Kruczyca, kochana, już wysyłam prośbę o dodanie Cię do wątku.

reklama
Fabimama my nie mówimy I o ciąży też dowiedza się w drugim trymestrze. Chyba ze będę musiała być w szpitalu z jakiegoś powodu dłuższy czas no to wtedy

Witam wszystkie nowe towarzyszki!

Jest nas juz troszkę to może zrobimy tabelke z danymi? Wiek , który cykl ( oraz przewidywany termin @ ? Co wy na to? Jeśli jesteście za po proszę te dane na priv i stworzenia tabrlke na pierwszej stronie ;) oczywiście można dodać poczekalnię dla mam które planują starania w najbliższym czasie ale jeszcze nie zaczęły ;)

Czy wasi najbliżsi... W sensie rodzona itp wiedza o staraniach? My nic nie mówimy... Jakiś boje się reakcji... Ze będą gadac po co wam czwarte dziecko... Macie trójkę zdrowa to po co ryzykowac .. Itp.
Paula, 31 lat, cykl trzeci, 16 kwietnia mam dostac @, nie przejmuj sie jakby tak gadali to Wasza sprawa nie ich!

Lux, ja nie liczę owu i dni plodnych bo mam wszystkie cykle monitorowane i bez leków nie występuje u mnie owulacja. Nie zawsze nawet leki pomogą. Pregnyl podany zbyt późno czyli przy 19+mm nie powoduje pęknięcia pęcherzyków (pieprzony LUF), a bez stymulacji pęcherzyki nie przekraczają 16mm.

Kruczyca, kochana, już wysyłam prośbę o dodanie Cię do wątku.
wiem, ze masz monity, ale chodzi mi o to, ze przy regularnych @ latwiej jest lekarzowi to wyliczyc co i jak

O Lux mamy podobny termin @ ;) pana kotka w końcu się uda! Jesteś w dobrych rękach ... Lekarze na pewno pomogą..

Lux, no właśnie nic to nie ułatwia. Na clo w 9dc miałam już torbiele z przerośnietych pęcherzyków. Na letrozolu w 1 cyklu miałam już 18.5mm, w drugim 10mm, a teraz w trzecim 11mm mimo coraz większej dawki leku. Tak więc to zawsze jest jedna wielka niewiadoma.

Fabimama, dziękuję za wiarę w sukces :) Wszystkie macie jej tyle, że może i mnie się znowu udzieli...

Dziewczyny czytam Wasze historie i mam poczucie niesprawiedliwości. Tyle przeszłyście, tyle wyrzeczeń, starań i nic... Jak PanaKotka napisała o tej mecie i że nikt tam nie czeka, tylko powrót na start, to autentycznie zaszkliły mi się oczy...

Fabimama tylko pozazdrościć tak licznej rodzinki! :) Zaraz napiszę wiadomość na priv

reklama
Lux, no właśnie nic to nie ułatwia. Na clo w 9dc miałam już torbiele z przerośnietych pęcherzyków. Na letrozolu w 1 cyklu miałam już 18.5mm, w drugim 10mm, a teraz w trzecim 11mm mimo coraz większej dawki leku. Tak więc to zawsze jest jedna wielka niewiadoma.

Fabimama, dziękuję za wiarę w sukces :) Wszystkie macie jej tyle, że może i mnie się znowu udzieli...
ja pierdziele, to az tak zle to wyglada?

Do góry