Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to do mnie?Musisz mieć, przecież nic takiego aż się nie dzieje, hormony da się wyregulowac
no sie okaze hihi, jedna tabletka na dzienTabelka do wglądu na pierwszej stronie !
Lux to będziemy trzymać kciuki żeby wizyta w tej sprawie była nie potrzebna
Bierzecie kwas foliowy?? W jakich dawkach?
To nie do końca jest tak. Bo to ja sama sobą musiałam się zająć. 3/4 badań robiłam na własną rękę. Moja naproginka miała już wszystko na gotowe. Zleciła mi jedynie 2 dodatkowe badania. Wspólnie tylko dawki leków dobrałyśmy.i wazne, ze masz lekarza, ktory naprawde sie Toba zajął
5mgTabelka do wglądu na pierwszej stronie !
Lux to będziemy trzymać kciuki żeby wizyta w tej sprawie była nie potrzebna
Bierzecie kwas foliowy?? W jakich dawkach?
i zostajesz przy niej czy szukasz innego?To nie do końca jest tak. Bo to ja sama sobą musiałam się zająć. 3/4 badań robiłam na własną rękę. Moja naproginka miała już wszystko na gotowe. Zleciła mi jedynie 2 dodatkowe badania. Wspólnie tylko dawki leków dobrałyśmy.
5mg