reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ginka mi powiedziała że jak po pół roku się nie uda to dopiero będziemy szukać przyczyny, a u Ciebie to 4 cykl starań więc wcale nie duzo i młodsza jesteś ode mnie :) nie poddawaj się.

Dziewczyny mam tabelkę, możecie już mi podawać aktualizacje , jak usiade do komputera to wkleję w jakim jest stanie obecnie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
29.09.2016, 29 cykl starań, starania o pierwsze dziecko :)

reklama
Kolekcjonerka będziemy trzymać kciuki :)
Sylvia czyli jednak z tym śluzem miałaś tak jak u mnie, jak pisałam, kilka dni przed @ dużo białego... u niektórych to ciążowy, u innych niestety... tak to jest z tymi naszymi objawami, u każdego co innego. Odpocznij a potem wracaj do starań ! ;)

Izabela trzymam kciuki. Ja chyba odpuszczę testowanie bo temp spada już mi powoli i dzisiaj jest 36.93 więc chyba @ się jednak zbliża i cały czas boli mnie rano brzuch

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry