Oj czuję będzie gorącoU mnie dziś 11dc. Przeziebienie zaczyna odpuszczac, wiec dziś z przyjemnością zaplanuje wieczorek Jutro pauza i zobaczymy co testy owu pokażą ...
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj czuję będzie gorącoU mnie dziś 11dc. Przeziebienie zaczyna odpuszczac, wiec dziś z przyjemnością zaplanuje wieczorek Jutro pauza i zobaczymy co testy owu pokażą ...
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, zapomniałam się przedstawić Ola 29 lat, staramy się o pierwsze dzieciątkoHej, sorki że tyle to zajeło, ale musiałam ogarnąć jak u mnie zamienić ją na obrazek
Edzia24 Ann89 @ przyszła?
Zobacz załącznik 773634
Ale tylko trochę przede mną :-) Mam nadzieję, ze jutro mój lekarz nie potwierdzi diagnozy z piątku i będę mogła dalej walczyć.Aleksandra wiek mój 37staramy się o 2dziecię imię moje Madzia
I jestem najstarsza
Martusia to mi wygląda na bliźniaki skoro taka ciemna kreska tak szybko wyszla[emoji5]
Nie przejmuj się ja też nie mam objawów no może czasem mnie brzuch zaboli, więc to nic nie oznacza[emoji4]Hej dziewczyny. I już koniec niedzieli. Dzisiaj mój 13dpo i szczerze to nic mi nie dolega,rano tylko troszkę głową mnie bolała,do południa źle się czułam, i piersi mnie bolą. Nic poza tym. Nie wiem co jest grane. Jutro zaprowadzę dzieci i lecę po kolejny test.
Brzuch bolał mnie rano ale to przez chwilę. I cisza. Mam stresa że znów się nie uda. Aby jutro druga kreska byla już ciemniejsza.Nie przejmuj się ja też nie mam objawów no może czasem mnie brzuch zaboli, więc to nic nie oznacza[emoji4]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom