reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Izabela u mnie też objawów brak oprócz bolacych piersi czasami brzuch poboli jak na @. To za szybko na inne objawy. Trzymam kciuki żeby jutro druga kreseczka była bardziej widoczna.

ckaihqvkl735sn84.png

reklama
Izabela u mnie też objawów brak oprócz bolacych piersi czasami brzuch poboli jak na @. To za szybko na inne objawy. Trzymam kciuki żeby jutro druga kreseczka była bardziej widoczna.

ckaihqvkl735sn84.png
Jutro zrobię test gdzieś koło 9 rano. Niestety w tej chwili nie mam w domu. Jutro już 14dpo także nawet nie z porannego powinna być mocniejsza.??!

Tak powinna byc troszke mocniejsza, dobrze że nie masz go teraz [emoji5] jutro będzie widać większą różnicę pomiędzy kreseczkami.

ckaihqvkl735sn84.png
To najlepiej kupić tej samej firmy co ostatnio? Myślałam kupić clearblue o czułości 25. Ten z plusikiem. Bo ten co ostatnio kupowałam o czułości 10 to sklep dopiero od 9,także niewiem czy tyle wytrzymam. Hehe a apteka od 8.

reklama
Aleksandrax dzięki za tabelkę :-)
Ja tylko dodam wiek ... 34 (właściwie za m-c 35) i staramy się o drugie dzieciątko.
Kolekcjonerka oczywiście, że trzymamy i czekamy jutro na wyczerpująca relację ;-)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry