ee to ja obecnie grubsza hihi, w ciagu 3 lat 30 kg przytylam
reklama
bertha
Fanka BB :)
Super
Ja tez maleństwa uwielbiam
witaj i powodzeniaCześć,jestem nowa i zaczynam starania na wiosnę
mam skierowanie na HSG,czy ktoś je robił?
powodzenia, oby szybko poszlo z tymi badaniamiDzięki wielkie.Zbieram się w sobie bo chcę wszystkie badania porobić w miesiąc.Inaczej odłożę je na półkę z marzeniami
Hejka! Jakoś nie mogę się zebrać żeby coś napisać. Patrzę na te moje 2 tabletki i nie mogę uwierzyć że to już koniec. Mam teraz nadzieję na owocne starania
Napisane na SM-G361F w Forum BabyBoom
kolekcjonerka
cześć dziewuszki, medluję się i ja jedwo żywa po całym dniu.
Kurde boli mnie jak oddycham w płucach. Koleżanka mnie postraszyyła że mogę mieć przechodzone zapalenie oskrzeli lub płuc:/ ale nie chce mi się do lekarza zapisywać ...... ech leń ze mnie....
Z Olą to jest tak że zasypia w swoim łózku sama ale dopiero od kilku miesięcy. W nocy czasem przychodzi czasem nie. Kiedyś była tradycja że siadałąm u niej w pokoju na krześle i czekałam aż zaśnie. Aż mąż się wkurzył i tupnął nogą powiedział że Oli że mam jest zmęczona a Ola już duża i ma zasypiać sama. Był płacz mi serce pękało wołała mnie ale wkońcu zasnęła i od tamtej nocy śpi sama!!!
Moja Ola też nigdy nie spała poza domem bez nas....kiedyś była z całym ekwipunkiem u teściowej ale ostatecznie o 22.30 musieliśmy po nią jechać bo nie chciała spać tylko w oknie stała i wypatrywała nas....
Kochane 2017 rok będzie nasz zobaczycie jak posypią się brzuszki ciążowe
ps-macie jakieś cudowne leki na libido?? u mnie jest bardzo słabiutko z chęciami biorę trivagin na florę bakteryjną, często też mnie boli w trakcie.... smutno mi, że nie umiem czerpac z seksu przyjemności....
macie jakieś rady???
Kurde boli mnie jak oddycham w płucach. Koleżanka mnie postraszyyła że mogę mieć przechodzone zapalenie oskrzeli lub płuc:/ ale nie chce mi się do lekarza zapisywać ...... ech leń ze mnie....
doszukiwać się objawów nie ma co, to tylko nakręca, tylko że ta druga faza zawsze się jakoś dłuży. Mi teraz szybko czas leci, dziś już 9 dc. Chyba jak bym nie liczyła to dni płodne bym przegapiła.W weekend zabieram się za męża.Trochę wyposzczeni jesteśmy więc ochota robi się coraz większa.Tylko mój synek nam utrudnia. Bo śpi z nami, nie che się wynieść z łóżka, ostatnio poszedł sam spać na jedną noc ale potem stwierdził, że woli z nami.Zasypia tylko z nami, ok. 22 godziny. Sam wcześniej nie pójdzie.Więc my ze zmęczenia padamy razem z nim. A w ciągu dnia też trzeba się z nim bawić.Bo ciągle przychodzi i marudzi. W soboty jeździ do moich rodziców więc wtedy mamy czas dla siebie.Od poniedz. do czw. będę musiała go podrzucać teściowej.
Z Olą to jest tak że zasypia w swoim łózku sama ale dopiero od kilku miesięcy. W nocy czasem przychodzi czasem nie. Kiedyś była tradycja że siadałąm u niej w pokoju na krześle i czekałam aż zaśnie. Aż mąż się wkurzył i tupnął nogą powiedział że Oli że mam jest zmęczona a Ola już duża i ma zasypiać sama. Był płacz mi serce pękało wołała mnie ale wkońcu zasnęła i od tamtej nocy śpi sama!!!
Kacha ja dokładnie cie rozumiem z tym usypianiem. Moje chłopaki też zasypiaja z nami a raczej w naszym łóżku, tylko ze o 20 już chrapia i wtedy ich eksmituje do siebie. Młodszy całą noc przesypia i potrafi wstać tak około 9 nawet. Często się z nim nie widzę z rana bo ja na 8 do biura jeżdżę. Za to starszy około 2 robi wędrówki i zawsze trafia do naszego łóżka zaliczając toaletę po drodze.
Moje dzieciaki jeszcze nigdy nie spaly poza domem bez nas. Nie oddaje ich nigdzie bo nie mam takiej potrzeby.[emoji12]
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Moja Ola też nigdy nie spała poza domem bez nas....kiedyś była z całym ekwipunkiem u teściowej ale ostatecznie o 22.30 musieliśmy po nią jechać bo nie chciała spać tylko w oknie stała i wypatrywała nas....
ja też zdziadziałam i raz w tygodniu z podobnych przyczyn. wiecznie czuję się ospała, przemęczona, zestresowana...Ja to zdziadziałam jeśli chodzi o częstotliwość seksu. Najczęściej jest raz w tygodniu, czasami dwa. Tzn tak rzadko, bo ja nie mam ochoty po męczącym dniu. Mąż to zawsze i wszędzie No ale zdarzają się okresy, kiedy jesteśmy nienasyceni i wracają studenckie czasy
ja też zawsze nasłuchuję przez co nie umiem wyluzowac i cieszyć się zbliżeniem....W łazience odpada ... brak miejsca a i za daleko od pokoju młodego. Trzeba nasłuchiwać czy przypadkiem już na nogach nie jest
Mój syn to najlepsza antykoncepcja
Wszystko słyszy ..o każdej porze
u nas ja czekam aż M zainicjujeNessi Twój tekst do Lux był dobry.Uśmiałam się.
89katia synek bierze komplet witamin, jest tam witamina D, myślę że po chorobie może to być osłabienie organizmu. Może kupię mu osobno tą witaminę D.
Co do sexu to u nas podobnie, raczej raz w tygodniu.Mój to zawsze czeka aż ja zainicjuje zbliżenie.
jak miałam ropień gruczołu Batholina to te z mieliśmy wiele tygodni przerwy. Na przełomie 2014/2015 także kiedy miałam nawracające zapalenia pochwyNie, na pocieszenie Ci powiem, że ja seksu od połowy lutego już nie uprawiałam A już kwiecień ...
Pajenczyn tam a pajenczyn ..
ja też!!!!!!!!!!!
ja mam 152cm i 47kg
super ciesz się tym!!!!Hejka! Jakoś nie mogę się zebrać żeby coś napisać. Patrzę na te moje 2 tabletki i nie mogę uwierzyć że to już koniec. Mam teraz nadzieję na owocne starania
Kochane 2017 rok będzie nasz zobaczycie jak posypią się brzuszki ciążowe
ps-macie jakieś cudowne leki na libido?? u mnie jest bardzo słabiutko z chęciami biorę trivagin na florę bakteryjną, często też mnie boli w trakcie.... smutno mi, że nie umiem czerpac z seksu przyjemności....
macie jakieś rady???
reklama
Mamuniol
Cześć cierpliwa[emoji6]Cześć,jestem nowa i zaczynam starania na wiosnę
mam skierowanie na HSG,czy ktoś je robił?
Ja miałam badanie hsg i wspominam je jako bardzo nieprzyjemne. Bierz wszytko przeciwbólowe i rozkuczowe co daja bo jest dość bolesne. Na szczęście trwa tylko chwilkę.
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom