bertha
Fanka BB :)
Potem jeszcze raz na produkuje... Chciałam tylko zgłosić ze u mnie 27dc i test negatywny
U mnie tez negatyw, ale poszłam na betę po pracy. Czekam na wyniki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potem jeszcze raz na produkuje... Chciałam tylko zgłosić ze u mnie 27dc i test negatywny
Szkoda. Ale następny cykl będzie Twój[emoji9] dzieci ze stycznia są super[emoji16]Takze za kilka dni rozpoczynam starania na rok 2017
Na pewno śliczna. Jak ja kocham bobaski [emoji12]Niunia jest cudowna!!! bratowa czuje sie lepiej, moze chodzic, ale brzuch boli tak jakby w srodku...mloda grzeczna, ale przytulas, ciagle smoczka ciagnie, jest pultas maly, ale krotka, wzielam na rece, ciezka nie jest, mimo tych 3820 gramow, jest boska wzrostu ma 50 cm
nie wstawie foto, bo to otwarty watek, ale jest cudenko
Wierzę na słowo. Dla mnie wszystkie dzieci sliczne[emoji106]nie wstawie foto, bo to otwarty watek, ale jest cudenko
ja wlasnie za noworodkami nie przepadam, ale w bratanicy jestem zakochana ♥