Wonderful
Fanka BB :)
Wyjątkowy prezent będzieTeż tam myślę... jeszcze rano zrobię jeden . Jak wyjdzie ciemna to będę miała cudowny prezent na swoje 25 urodziny :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyjątkowy prezent będzieTeż tam myślę... jeszcze rano zrobię jeden . Jak wyjdzie ciemna to będę miała cudowny prezent na swoje 25 urodziny :-)
super, nasz drugi cykl starań, chociaż na razie się nie nastawiam bo muszę prolaktyne zbićJest to dopiero 3 cykl starań... dwa poprzednie robiłam testy owulacyjne, mierzyłam temperature i nic ... załamamlam się trochę . Ale dałam sobie ostatnia szansę. Miałam już rezygnować z testów owulacyjnych i tempki.. mi
Pij cos na wyregulowanie....np InofemCarmen chociaż tyle...ja czuję, że przez to przeziębienie u mnie będzie na odwrót i wszystko się znow rozreguluje :/ i jak tu coś zaplanować eh
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaajjjjj znowu zazdroszcze [emoji21][emoji48][emoji48][emoji48][emoji48][emoji48]Hej staraczki jestem swiezynka pomożecie? Dziś mój 23 dc , 13 dzien po owulce. Staramy się o fasolke 3 cykl . Dziś po południu testowałam ale nie wiem co o tym myśleć :/ zerkniecie na zdjęcie?
Teraz testuje paskami owu i zobaczę ten cykl. Jak będzie inaczej niż 28-29 to lecę do apteki po inofem na pewno. Cholera mnie bierze. Od czasu poprzedniego porodu (uwaga syn ma 10 lat) miałam jak w zegarku (29) a jak tylko moja głowa pomyślała a może czas na drugie (w koncu) to masz 31-32 i nie wiadomo czego się teraz spodziewać :-/Pij cos na wyregulowanie....np Inofem
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Mam to samo,niestety psycha siada hehe [emoji1][emoji1]Teraz testuje paskami owu i zobaczę ten cykl. Jak będzie inaczej niż 28-29 to lecę do apteki po inofem na pewno. Cholera mnie bierze. Od czasu poprzedniego porodu (uwaga syn ma 10 lat) miałam jak w zegarku (29) a jak tylko moja głowa pomyślała a może czas na drugie (w koncu) to masz 31-32 i nie wiadomo czego się teraz spodziewać :-/
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
cytrynaDziewczyny ja z trochę innej beczki. Jaki smak ma ten inofem? Da sie to pic. Ogólnie mam problemy z przelknieciem jakichkolwiek leków. Gratuluję zafasolkowanym.
Mimo że są piękne dwie krechy!!-poczekałabym jeszcze do terminu@Dziękuję kochane za pomoc czyli mogę poinformować męża że nareszcie się udało ? Czy poczekać do dnia miesiaczki tak dla pewności ... ?
Życzę powodzenia i cierpliwości :-)super, nasz drugi cykl starań, chociaż na razie się nie nastawiam bo muszę prolaktyne zbić