reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jest to dopiero 3 cykl starań... dwa poprzednie robiłam testy owulacyjne, mierzyłam temperature i nic ... załamamlam się trochę . Ale dałam sobie ostatnia szansę. Miałam już rezygnować z testów owulacyjnych i tempki.. mi
super, nasz drugi cykl starań, chociaż na razie się nie nastawiam bo muszę prolaktyne zbić

Hej staraczki :) jestem swiezynka :) pomożecie? Dziś mój 23 dc , 13 dzien po owulce. Staramy się o fasolke 3 cykl . Dziś po południu testowałam ale nie wiem co o tym myśleć :/ zerkniecie na zdjęcie?
Aaajjjjj znowu zazdroszcze [emoji21][emoji48][emoji48][emoji48][emoji48][emoji48]
Hahhaa

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Pij cos na wyregulowanie....np Inofem

Teraz testuje paskami owu i zobaczę ten cykl. Jak będzie inaczej niż 28-29 to lecę do apteki po inofem na pewno. Cholera mnie bierze. Od czasu poprzedniego porodu (uwaga syn ma 10 lat) miałam jak w zegarku (29) a jak tylko moja głowa pomyślała a może czas na drugie (w koncu) to masz 31-32 i nie wiadomo czego się teraz spodziewać :-/

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz testuje paskami owu i zobaczę ten cykl. Jak będzie inaczej niż 28-29 to lecę do apteki po inofem na pewno. Cholera mnie bierze. Od czasu poprzedniego porodu (uwaga syn ma 10 lat) miałam jak w zegarku (29) a jak tylko moja głowa pomyślała a może czas na drugie (w koncu) to masz 31-32 i nie wiadomo czego się teraz spodziewać :-/

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo,niestety psycha siada hehe [emoji1][emoji1]

Dziewczyny ja z trochę innej beczki. Jaki smak ma ten inofem? Da sie to pic. Ogólnie mam problemy z przelknieciem jakichkolwiek leków. Gratuluję zafasolkowanym.

reklama
Do góry