reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej staraczki :) jestem swiezynka :) pomożecie? Dziś mój 23 dc , 13 dzien po owulce. Staramy się o fasolke 3 cykl . Dziś po południu testowałam ale nie wiem co o tym myśleć :/ zerkniecie na zdjęcie?
Witaj jak nic dwie krechy-a jakie masz cykle?
Bo jak na bank 23dc to ja w szoku jestem że już wyszedł??!!:shocked2:

Złośliwość losu [emoji6] a tak na prawdę mi się jedynie ciąża kojarzy. No chyba że miałaś sporo stresu i cykl się rozregulował

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie miałam żadnego stresu bo od 1 sierpnia siedzę sobie na L4 w domku i nie miałam się czym stresować, oprócz wkurzającego męża Ale to norma :p

Sama jestem w szoku dlatego pytam Was . Owulka była szybko bo w 10 dc . Dziś jest mój 23 dc . Wczoraj zrobiłam z głupoty owulacyjny test i wyszedł pozytywny zglupialam ... ale wyczytałam że niby owulacyjne wykrywaja wczesna ciaze ... dziś ok 15 ciazowy i taki oto efekt

reklama
Do góry