reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Teraz testuje paskami owu i zobaczę ten cykl. Jak będzie inaczej niż 28-29 to lecę do apteki po inofem na pewno. Cholera mnie bierze. Od czasu poprzedniego porodu (uwaga syn ma 10 lat) miałam jak w zegarku (29) a jak tylko moja głowa pomyślała a może czas na drugie (w koncu) to masz 31-32 i nie wiadomo czego się teraz spodziewać :-/

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie to jest to wystarczy pomyśleć ,mam wrażenie a cykl dostaje małpiego szału !!3miechy temu z m idziemy na całość a tu sucho progesteron szaleje cycki bolą nie bola,testy raz dodatnie raz ujemne po czym znów dodatnie kompletnie oszaleć można:szok::szok:

reklama
Dziewczyny jeżeli owulacje miałam 15 dni temu (monitoring+testy) a okres spóźnia się drugi dzień to co innego oprócz ciąży może być tego powodem?
Niestety hormony kochana -jeśli testy bedą nadal ujemny oby nie!!!@nie będzie warto wybrać się do gina i zbadać właśnie hormony

Hej kochane.

Ja już zwariowałam i nic nie rozumiem.....dzisiaj wzrost temperatury do 37 i przestały boleć (.)(.).......wczoraj wypiłem drinka może to spowodowało skok temp. Ale cycuchy zawsze bolały praktycznie od owu do końca......po tym dzisiejszym skoku ovufriend wyliczył owulacje na niemożliwy termin......ja oszaleje z tym moim cyklem

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry