reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Teraz testuje paskami owu i zobaczę ten cykl. Jak będzie inaczej niż 28-29 to lecę do apteki po inofem na pewno. Cholera mnie bierze. Od czasu poprzedniego porodu (uwaga syn ma 10 lat) miałam jak w zegarku (29) a jak tylko moja głowa pomyślała a może czas na drugie (w koncu) to masz 31-32 i nie wiadomo czego się teraz spodziewać :-/

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie to jest to wystarczy pomyśleć ,mam wrażenie a cykl dostaje małpiego szału !!3miechy temu z m idziemy na całość a tu sucho progesteron szaleje cycki bolą nie bola,testy raz dodatnie raz ujemne po czym znów dodatnie kompletnie oszaleć można:szok::szok:

reklama
Dziewczyny jeżeli owulacje miałam 15 dni temu (monitoring+testy) a okres spóźnia się drugi dzień to co innego oprócz ciąży może być tego powodem?
Niestety hormony kochana -jeśli testy bedą nadal ujemny oby nie!!!@nie będzie warto wybrać się do gina i zbadać właśnie hormony

Hej kochane.

Ja już zwariowałam i nic nie rozumiem.....dzisiaj wzrost temperatury do 37 i przestały boleć (.)(.).......wczoraj wypiłem drinka może to spowodowało skok temp. Ale cycuchy zawsze bolały praktycznie od owu do końca......po tym dzisiejszym skoku ovufriend wyliczył owulacje na niemożliwy termin......ja oszaleje z tym moim cyklem

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry