Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety dużo. I to na pewno jest @ bo mnie brzuch nawala i plecy. W sumie plus w tym taki, że to trzeci miesiąc z rzędu gdzie @ jest po 44 do 45 dni więc to jakaś regularność :-)Przykro A dużo tej krwi? Podobno czasem się zdarza plamienie mylone z @
Czosnek, herbata z sokiem malinowym, syrop z cebuli, woda morska do nosa, syrop *spam* i odpoczywać, będzie dobrze :* . Ja tak wyleczylam przeziębienie w 3 dni
U mnie dziś sluz plodny z odrobiną krwi, nie Wiem co to oznacza, czy ze owu już dzis czy ze zaraz, zostały mi tylko dwa testy owu i nie wiem czy już zużyć czy za wczesnie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
WitajWitam wszystkie Staraczki, życzę wszystkim powodzenia i wytrwałości w dążeniu do małego cudu.
Witamy zaczynasz starania?Witam wszystkie Staraczki, życzę wszystkim powodzenia i wytrwałości w dążeniu do małego cudu.
Trzymam za ciebie kciuki. Ja musze dzisiaj kupić na poniedziałek bo jutro wszystko zamknięte. Ale kupię chyba o czułości 25. Już powinno pokazać.A ja zakupiłam kolejny test tym razem o czułości 10, zrobię go jutro rano bo @ nadaj się nie pojawiła. Trzymajcie kciuki
Zacisniete!!!A ja zakupiłam kolejny test tym razem o czułości 10, zrobię go jutro rano bo @ nadaj się nie pojawiła. Trzymajcie kciuki
TE="Aleksandrax, post: 14352451, member: 149438"]Przykro A dużo tej krwi? Podobno czasem się zdarza plamienie mylone z @
Czosnek, herbata z sokiem malinowym, syrop z cebuli, woda morska do nosa, syrop *spam* i odpoczywać, będzie dobrze :* . Ja tak wyleczylam przeziębienie w 3 dni
U mnie dziś sluz plodny z odrobiną krwi, nie Wiem co to oznacza, czy ze owu już dzis czy ze zaraz, zostały mi tylko dwa testy owu i nie wiem czy już zużyć czy za wczesnie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Krew siw czasem pojawia przy peknieciu pecherzyka, a co, wg Ciebie za wcześnie na owu?
Mocno trzymam kciukiA ja zakupiłam kolejny test tym razem o czułości 10, zrobię go jutro rano bo @ nadaj się nie pojawiła. Trzymajcie kciuki