reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć wszystkim,
u mnie 24dc.. miałam zamiar podchodzić na spokojnie do starań, no ale jestem pełna obaw.
To jest wierszy cykl po poronieniu w 6 tygodniu. Dobrze wiem, że ten cykl mógł być bez owulacyjny - bo organizm chciał odpocząć.
Ale mam taką nadzieje, że już..

Oczywiście gratuluje wszystkim którym pokazała się druga kreska!!
Kibicuje wam wszystkim z ukrycia:)

Witaj nie koniecznie musiałaś mieć cykl beowulacyjny
Ja po poronieniu miałam piękną owulkę potwierdzoną ;zaszłam w 2miesiącu po poronieniu i też poroniłam ,ale to nie dlatego że za wcześnie powód był inny
Także głowa do góry a nóż widelec się uda teraz i będzie dobrze -ale tego nikt z nas niewie poprostu trzymamy kciuki
Organizm wysyła ci jakieś sygnały inne niż przed@?

reklama
Witaj Fidzia :-) powiedz coś więcej. Które dzięciatko?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej staramy się o pierwsze. Myślałam, że jest to łatwiejsze, a tu proszę tak naprawdę to od marca zaczęliśmy pierwsze starania, ale bez ciśnienia, tylko jak w czerwcu znowu przyszedl@ zaczęłam się zastanawiać co jest. Koleżanka umówiła mnie ze swoją gin i wszystko stało się jasne( wcześniej chodziłam do lekarza ale zawsze wszystko ok i tyle) pani doktor zleciła badania i wyszło. Prolaktyna za wysoka i policystyczne jajniki. Dostałam leki i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Dlatego też pisze o dopiero drugim cyklu starań bo tamto się nie liczy pozdrawiam wszystkie staraczki

Hej staramy się o pierwsze. Myślałam, że jest to łatwiejsze, a tu proszę tak naprawdę to od marca zaczęliśmy pierwsze starania, ale bez ciśnienia, tylko jak w czerwcu znowu przyszedl@ zaczęłam się zastanawiać co jest. Koleżanka umówiła mnie ze swoją gin i wszystko stało się jasne( wcześniej chodziłam do lekarza ale zawsze wszystko ok i tyle) pani doktor zleciła badania i wyszło. Prolaktyna za wysoka i policystyczne jajniki. Dostałam leki i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Dlatego też pisze o dopiero drugim cyklu starań bo tamto się nie liczy pozdrawiam wszystkie staraczki

Miejmy nadzieję że ta ginka dobrze cię poprowadzi i będzie szczęśliwy finał

Cześć dziewczyny ;)
U mnie dziś 32 dc, @ brak Ale boli mnie brzuch tak jak zawsze wtedy kiedy przychodzi, ale zamiast @ jest pełno białego śluzu. Mam wrażenie, że jednak dziś się ta wredna @ pojawi :/

tanika u mnie 18 dc będę czekać na wieści od Ciebie
Hajmal trzymam kciuki!!jedynie co mnie dziwi to piersi od kilku dni bolą ale mam stwierdzoną mastopatię i zawsze przed@objawy jak na ciążę więc nawet nie mam jak się nakręcić:p
Też w to wierzę zobaczymy co czas pokaże chociaż ja to raczej z tych niecierpliwych jestem
Jak każda z nas hehe

reklama
Cześć dziewczyny ;)
U mnie dziś 32 dc, @ brak Ale boli mnie brzuch tak jak zawsze wtedy kiedy przychodzi, ale zamiast @ jest pełno białego śluzu. Mam wrażenie, że jednak dziś się ta wredna @ pojawi :/
A może nie?!!Jak tak poczytać wiele kobiet opisuje że w ciąży ma biały śluz więc a może...

Do góry