reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć wszystkim,
u mnie 24dc.. miałam zamiar podchodzić na spokojnie do starań, no ale jestem pełna obaw.
To jest wierszy cykl po poronieniu w 6 tygodniu. Dobrze wiem, że ten cykl mógł być bez owulacyjny - bo organizm chciał odpocząć.
Ale mam taką nadzieje, że już..

Oczywiście gratuluje wszystkim którym pokazała się druga kreska!!
Kibicuje wam wszystkim z ukrycia:)

Witaj nie koniecznie musiałaś mieć cykl beowulacyjny
Ja po poronieniu miałam piękną owulkę potwierdzoną ;zaszłam w 2miesiącu po poronieniu i też poroniłam ,ale to nie dlatego że za wcześnie powód był inny
Także głowa do góry a nóż widelec się uda teraz i będzie dobrze -ale tego nikt z nas niewie poprostu trzymamy kciuki
Organizm wysyła ci jakieś sygnały inne niż przed@?

reklama
Witaj Fidzia :-) powiedz coś więcej. Które dzięciatko?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej staramy się o pierwsze. Myślałam, że jest to łatwiejsze, a tu proszę tak naprawdę to od marca zaczęliśmy pierwsze starania, ale bez ciśnienia, tylko jak w czerwcu znowu przyszedl@ zaczęłam się zastanawiać co jest. Koleżanka umówiła mnie ze swoją gin i wszystko stało się jasne( wcześniej chodziłam do lekarza ale zawsze wszystko ok i tyle) pani doktor zleciła badania i wyszło. Prolaktyna za wysoka i policystyczne jajniki. Dostałam leki i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Dlatego też pisze o dopiero drugim cyklu starań bo tamto się nie liczy pozdrawiam wszystkie staraczki

Hej staramy się o pierwsze. Myślałam, że jest to łatwiejsze, a tu proszę tak naprawdę to od marca zaczęliśmy pierwsze starania, ale bez ciśnienia, tylko jak w czerwcu znowu przyszedl@ zaczęłam się zastanawiać co jest. Koleżanka umówiła mnie ze swoją gin i wszystko stało się jasne( wcześniej chodziłam do lekarza ale zawsze wszystko ok i tyle) pani doktor zleciła badania i wyszło. Prolaktyna za wysoka i policystyczne jajniki. Dostałam leki i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Dlatego też pisze o dopiero drugim cyklu starań bo tamto się nie liczy pozdrawiam wszystkie staraczki

Miejmy nadzieję że ta ginka dobrze cię poprowadzi i będzie szczęśliwy finał

Cześć dziewczyny ;)
U mnie dziś 32 dc, @ brak Ale boli mnie brzuch tak jak zawsze wtedy kiedy przychodzi, ale zamiast @ jest pełno białego śluzu. Mam wrażenie, że jednak dziś się ta wredna @ pojawi :/

tanika u mnie 18 dc będę czekać na wieści od Ciebie
Hajmal trzymam kciuki!!jedynie co mnie dziwi to piersi od kilku dni bolą ale mam stwierdzoną mastopatię i zawsze przed@objawy jak na ciążę więc nawet nie mam jak się nakręcić:p
Też w to wierzę zobaczymy co czas pokaże chociaż ja to raczej z tych niecierpliwych jestem
Jak każda z nas hehe

reklama
Cześć dziewczyny ;)
U mnie dziś 32 dc, @ brak Ale boli mnie brzuch tak jak zawsze wtedy kiedy przychodzi, ale zamiast @ jest pełno białego śluzu. Mam wrażenie, że jednak dziś się ta wredna @ pojawi :/
A może nie?!!Jak tak poczytać wiele kobiet opisuje że w ciąży ma biały śluz więc a może...

Do góry