reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dżoł - a czy robiłaś progesteron dla siebie, czy gin ci zalecił ?
mnie zalecił i pójdę z wynikami.
Myślę, że to może być za wcześnie. Poczekaj jeszcze chwilkę...
Mikaduchna - u mnie to samo. Starszak luty, młody styczeń (rok i jedenaście miesięcy różnicy między chłopcami). Ale miły zbieg okoliczności :)

reklama
Dzol logicznie patrzac faktycznie moze lepiej przelozyc, bo gin nic nir zobaczy a co do bety to wlasnie pewnie powie, zeby poczekac;) choc pewnie kusi zeby isc, bo noz... ale ja bym przelozyla szkoda pieniedzy

dżoł - a czy robiłaś progesteron dla siebie, czy gin ci zalecił ?
mnie zalecił i pójdę z wynikami.
Myślę, że to może być za wcześnie. Poczekaj jeszcze chwilkę...
Mikaduchna - u mnie to samo. Starszak luty, młody styczeń (rok i jedenaście miesięcy różnicy między chłopcami). Ale miły zbieg okoliczności :)

No patrz:) Fajnie - to może się nam razem uda. Chłopaki podrośli i odezwał się u mnie syndrom "opuszczonego gniazda";)

sama zrobilam zeby wiedziec czy brac lutheine. tylko chodzi o to ze musze wykryc jak najszybciej zeby z tymi komorkami nk dzialac i zesp. antyfosfolipidowym ;-( bo znowu dojade do 6 tyg i stanie w miejscu

Cześć kochane :-) :) Jak wam mija dzień?
Myślałąm,że będę tu odludkiem ze staraniami o trzecie dziecko,a tu proszę...:tak:
Takie dość durne pewnie pytanko,ale macie preferencje jakieś odnośnie płci,jeśli się już uda? Wiadomo,żeby było zdrowe,to najważniejsze. Ja ze wstydem przyznaję,że chciałam drugą córkę,a tu wyszedł chłopak...nie powiem,byłam zawiedziona,ale dzisiaj jak na niego patrzę,to aż mi wstyd za swoje myśli.:zawstydzona/y: Teraz jednak w duchu chciałabym córeczkę.:-p
U nas znowu dzisiaj upał. Chyba będzie jajko sadzone na obiad,bo po prostu masakra.:no: Chociaż Sara nie znosi,więc dla księżniczki oczywiscie osobno chyba zrobię paluszki rybne..:realmad: Albo naleśniki.

Mikaduchna, ja w końcu sypiam normalnie, bez tego nocnego wstawania na siusiu, piciu, buziaka. Zamiast rozkoszować się tym to instynkt się znów odezwał. Szaleństwo !!! ale chciane i wyczekane będzie.
To mój trzeci cykl starań. A twój ?

kartotka - teraz jak nie wychodzi to płeć jest mi obojętna. Nie nastawiam się na konkretną płeć, choć pierwszego chciałam bardzo i to bardzo chłopaka !!! :) i mam mojego mądrego synka. Drugi kochany słodziak. Każde inne z wyglądu i charakteru. Trzecie będzie niespodzianką, bo mam naprawdę różne dzieciaki.

Dzol mysle jak pojdziesz za tydzien to nie powinno byc za pozno... kochana powiedz mi a nie mozesz zadzwonic do swojego gin opowiedziec mu co i jak i zeby Ci podpowiedział? Ja tak robię i moj gin kiedy nie ma potrzeby mowi zebym nie przychodzila bo szkoda czasu i pieniedzy i przez tel mowi co i jak... oczywiście tylko jak mam dylemat;)

Staram aie juz tak dlugo o pierwsze, ze w sumie bez roznicy, choc w glebi ducha wolalabym dziewczynke...;) a moj facet syna ;p

mi płec obojętna, też staram się o pierwsze :)
dla synka imie już wybrane- Wojtus
a dla dziewczyny miałabym duży dylemat podoba mi się Julka, Iga, Marcelina, Lena, Helenka,

reklama
Do góry