reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale nie liczyłam na to że się uda bo mężowi się nie chciało ze mną kochać w dni płodne, może 2 razy się przytulalismy w te dni.

Dzięki dziewczyny. To jest mój 43dc. A w sobotę zrobiłam i nie było nic. Powtórzę za tydzień i zobaczymy. Aplikacja wyliczyła mi @ na dziś. Ale z moimi cyklami to nic nie wiadomo. Termin z om wychodzi 10 maj ale tak jak w pierwszej ciąży trzeba się sugerować usg więc na pewno dwa tygodnie trzeba dodać.
Sylwia zrób test za kilka dni może będzie tak jak u mnie. Buziaczki :-*

Dziewczyny trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!! Mam nadzieję i życzę Wam z całego serca zeby Wasze testy pokazały te upragnione dwie kreseczki :)
Ja odpuszczam... Najpierw muszę uporządkować życie a potem zobaczymy co dalej...
Powodzenia Kochane :)

hej babeczki,

robiłam rano test i jedna kreska. Dziś lub jutro powinnam mieć@. Czyli działamy dalej.

To też moje starania o trzecie. Sporo nas widzę i dobrze !!!

Trzymam kciuki za testujące i za nadzieję. Ja już zbieram siły na kolejny cykl.

Asica86 - gratulację, druga krecha jest !!!
Sylviia - powodzenia !!!

Dziewczyny trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!! Mam nadzieję i życzę Wam z całego serca zeby Wasze testy pokazały te upragnione dwie kreseczki :)
Ja odpuszczam... Najpierw muszę uporządkować życie a potem zobaczymy co dalej...
Powodzenia Kochane :)
Dzięki Sylvia:)
Trzymam również kciuki, aby "po burzy wzeszło u Was słońce". Czasem tak w życiu bywa, wszyscy mamy stresy - i występuje taka agresja przeniesiona - człowiek przynosi troski do domu i wyżywa się na najbliższych i nawet na przytulanie nie ma ochoty. Przerabiałam to z moim M, potem on zmienił pracę i wszystko się poukładało. Pozdrawiam Cię cieplutko.
P.S. ale zaglądaj tu często do nas.

hej babeczki,

robiłam rano test i jedna kreska. Dziś lub jutro powinnam mieć@. Czyli działamy dalej.

To też moje starania o trzecie. Sporo nas widzę i dobrze !!!

Trzymam kciuki za testujące i za nadzieję. Ja już zbieram siły na kolejny cykl.

Asica86 - gratulację, druga krecha jest !!!
Sylviia - powodzenia !!!

Hej Marta:)
Widzę, że masz maluchy w tym samym wieku co moje - mój starszy z lutego, młodszy ze stycznia - u Ciebie chyba też?:) Ale zbieg okoliczności.
Pozdrowienia!

reklama
Dzięki Sylvia:)
Trzymam również kciuki, aby "po burzy wzeszło u Was słońce". Czasem tak w życiu bywa, wszyscy mamy stresy - i występuje taka agresja przeniesiona - człowiek przynosi troski do domu i wyżywa się na najbliższych i nawet na przytulanie nie ma ochoty. Przerabiałam to z moim M, potem on zmienił pracę i wszystko się poukładało. Pozdrawiam Cię cieplutko.
P.S. ale zaglądaj tu często do nas.
Mój niestety pracy nie zmieni - robi się z niego typowy pan władza, Jak to policjant zaczyna pracę do domu przynosić, ja potrafię oddzielić pracę od życia prywatnego, a pracuje w tej samej firmie mój mąż ...
Pewnie że będę zaglądać :) buziaki ;*

Do góry