Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może jeszcze za wcześnie, zrób w terminie @Test mam z firmy pink
Cykl starań 5, a @ powinna przyjść 16stego
Dzięki SylviaDziewczyny trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!! Mam nadzieję i życzę Wam z całego serca zeby Wasze testy pokazały te upragnione dwie kreseczki
Ja odpuszczam... Najpierw muszę uporządkować życie a potem zobaczymy co dalej...
Powodzenia Kochane
hej babeczki,
robiłam rano test i jedna kreska. Dziś lub jutro powinnam mieć@. Czyli działamy dalej.
To też moje starania o trzecie. Sporo nas widzę i dobrze !!!
Trzymam kciuki za testujące i za nadzieję. Ja już zbieram siły na kolejny cykl.
Asica86 - gratulację, druga krecha jest !!!
Sylviia - powodzenia !!!
Mój niestety pracy nie zmieni - robi się z niego typowy pan władza, Jak to policjant zaczyna pracę do domu przynosić, ja potrafię oddzielić pracę od życia prywatnego, a pracuje w tej samej firmie mój mąż ...Dzięki Sylvia
Trzymam również kciuki, aby "po burzy wzeszło u Was słońce". Czasem tak w życiu bywa, wszyscy mamy stresy - i występuje taka agresja przeniesiona - człowiek przynosi troski do domu i wyżywa się na najbliższych i nawet na przytulanie nie ma ochoty. Przerabiałam to z moim M, potem on zmienił pracę i wszystko się poukładało. Pozdrawiam Cię cieplutko.
P.S. ale zaglądaj tu często do nas.