reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale nie liczyłam na to że się uda bo mężowi się nie chciało ze mną kochać w dni płodne, może 2 razy się przytulalismy w te dni.

Dzięki dziewczyny. To jest mój 43dc. A w sobotę zrobiłam i nie było nic. Powtórzę za tydzień i zobaczymy. Aplikacja wyliczyła mi @ na dziś. Ale z moimi cyklami to nic nie wiadomo. Termin z om wychodzi 10 maj ale tak jak w pierwszej ciąży trzeba się sugerować usg więc na pewno dwa tygodnie trzeba dodać.
Sylwia zrób test za kilka dni może będzie tak jak u mnie. Buziaczki :-*

Dziewczyny trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!! Mam nadzieję i życzę Wam z całego serca zeby Wasze testy pokazały te upragnione dwie kreseczki :)
Ja odpuszczam... Najpierw muszę uporządkować życie a potem zobaczymy co dalej...
Powodzenia Kochane :)

hej babeczki,

robiłam rano test i jedna kreska. Dziś lub jutro powinnam mieć@. Czyli działamy dalej.

To też moje starania o trzecie. Sporo nas widzę i dobrze !!!

Trzymam kciuki za testujące i za nadzieję. Ja już zbieram siły na kolejny cykl.

Asica86 - gratulację, druga krecha jest !!!
Sylviia - powodzenia !!!

Dziewczyny trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!! Mam nadzieję i życzę Wam z całego serca zeby Wasze testy pokazały te upragnione dwie kreseczki :)
Ja odpuszczam... Najpierw muszę uporządkować życie a potem zobaczymy co dalej...
Powodzenia Kochane :)
Dzięki Sylvia:)
Trzymam również kciuki, aby "po burzy wzeszło u Was słońce". Czasem tak w życiu bywa, wszyscy mamy stresy - i występuje taka agresja przeniesiona - człowiek przynosi troski do domu i wyżywa się na najbliższych i nawet na przytulanie nie ma ochoty. Przerabiałam to z moim M, potem on zmienił pracę i wszystko się poukładało. Pozdrawiam Cię cieplutko.
P.S. ale zaglądaj tu często do nas.

hej babeczki,

robiłam rano test i jedna kreska. Dziś lub jutro powinnam mieć@. Czyli działamy dalej.

To też moje starania o trzecie. Sporo nas widzę i dobrze !!!

Trzymam kciuki za testujące i za nadzieję. Ja już zbieram siły na kolejny cykl.

Asica86 - gratulację, druga krecha jest !!!
Sylviia - powodzenia !!!

Hej Marta:)
Widzę, że masz maluchy w tym samym wieku co moje - mój starszy z lutego, młodszy ze stycznia - u Ciebie chyba też?:) Ale zbieg okoliczności.
Pozdrowienia!

reklama
Dzięki Sylvia:)
Trzymam również kciuki, aby "po burzy wzeszło u Was słońce". Czasem tak w życiu bywa, wszyscy mamy stresy - i występuje taka agresja przeniesiona - człowiek przynosi troski do domu i wyżywa się na najbliższych i nawet na przytulanie nie ma ochoty. Przerabiałam to z moim M, potem on zmienił pracę i wszystko się poukładało. Pozdrawiam Cię cieplutko.
P.S. ale zaglądaj tu często do nas.
Mój niestety pracy nie zmieni - robi się z niego typowy pan władza, Jak to policjant zaczyna pracę do domu przynosić, ja potrafię oddzielić pracę od życia prywatnego, a pracuje w tej samej firmie mój mąż ...
Pewnie że będę zaglądać :) buziaki ;*

Do góry