reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam w piękny słoneczny wekeend8-)
test ow odrazu piękne tluste krechy tylko cholernego śluzu brak!!zawsze go jest a teraz nic ,któraś napisała że nie zawsze ma być ? dziś gadałam ze swoim ginem niestety nie potwierdził ,jesli nie ma warunków by plemniki poczekały na jajeczko tu mowa o śluzie to jego zdaniem nie ma szans na ciążę także pewnie cykl stracony ,zapisana jestem za miesiąc
Moja znajoma właśnie z braku śluzu ma piękną córcię z in vitro:wink: ale w momencie kiedy to było nie interesowałam się echh a szkoda może bym miała więcej pojęcia
Do tej pory było go dużo wiedziałam że to dni płodne pojawia się mniejwięcej kaźdego miesiaca o tej samej porze a w tym od skończenia @sucho
Ja właśnie z braku śluzu jestem w ciąży :) . To nie jest tak, że śluzu nie ma. Może być wysoko przy szyjce i to wystarcza. Ja miałam sahare i jestem w ciąży.
Ps.a zawsze mnie śluz płodny zalewal a w szczęśliwym cyklu nic :)

reklama
A ja jestem 5-6 dni przed @ i mam tak mokro, że czuje się jakbym się posiusiała :p
Czuję się jak zawsze przed @ z jednym małym wyjątkiem, zawsze bolały mnie piersi tak że nie mogłam ich dotknąć, a teraz bolą mnie przy dotyku same sutki.

Ja właśnie z braku śluzu jestem w ciąży :) . To nie jest tak, że śluzu nie ma. Może być wysoko przy szyjce i to wystarcza. Ja miałam sahare i jestem w ciąży.
Ps.a zawsze mnie śluz płodny zalewal a w szczęśliwym cyklu nic :)
Jak pisałam od ponad 20lat nie było problemu nawet mimo strat
u mnie hormony szaleją są na granicy normy jak przed okresem menopauzalnym

Anik90 kiedy miałaś owulacje?
Ja dziś zrobiłam test i niestety jedna kreska :(

Ja owu mialam 9-10 dzien cyklu.. Czyli 23-24 sierpien. Dzis rano poprawialam test. To samo dwie kreski;) bardziej wyrazne:)

Załączniki

• 20160910_090653.jpg
    20160910_090653.jpg
    289,9 KB · Wyświetleń: 89
Ja owu mialam 9-10 dzien cyklu.. Czyli 23-24 sierpien. Dzis rano poprawialam test. To samo dwie kreski;) bardziej wyrazne:)
Gratulacje!
A ja umieram... Boli mnie szyjka macicy ! Miała któraś tak? Temp stale wzrasta, 15dc testy owu wczoraj i dziś w miarę pozytywne ale czy i kiedy mam owulację nie ma pewności nic już nie kumam :(

Ok dziekuje Arya.. dziwne to wypatrywanie objawow, no ale co zrobic..kobiece glowy heeh [emoji1][emoji1]
Ja dzien po owu az do teraz czuje,ze piersi raz pobola a raz nie, i czasem przy wezlach pod pachami cos sie da we znaki a tak to nic nie czuje, niekiedy jajnik sie odezwie. Do okresu jeszcze albo 6 albo 9 dni.....

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Gratulacje!
A ja umieram... Boli mnie szyjka macicy ! Miała któraś tak? Temp stale wzrasta, 15dc testy owu wczoraj i dziś w miarę pozytywne ale czy i kiedy mam owulację nie ma pewności nic już nie kumam :(
Wiesz ja tez nie wiedzialam na 100% czy wtedy owulacja ale teraz wywnioskowalam ze to bylo wlasnie wtedy po objawach;) bo wlasnie od tego dnia mialam nadety brzuch i takie uczucie pelnosci..

Do góry